Beleef het vakantiegevoel in je eigen badkamer!

Een frisse zeebries tijdens een strandwandeling, een tropische waterval waar je graag even onder zou willen staan, een exotische warmwaterbron en al die sfeervolle zomerse kleurtjes die doen denken aan een Caribisch straatje…

Hoe fijn zou het zijn als je dat vakantiegevoel kunt (her)beleven in je eigen badkamer? Wij helpen je daar graag bij! Door een aantal elementen in je badkamer te vervangen kun je dat gevoel van je droomvakantie iedere dag opnieuw beleven.


Geberit 20% zomerkorting

20% zomerkorting op een Geberit Duofresh systeem

Geniet altijd van een heerlijk fris toilet met een Geberit Duofresh systeem. De Duofresh verwijdert onaangename geurtjes direct vanuit het wandcloset. Met één druk op de knop van de bedieningsplaat wordt de lucht gezuiverd: zo heeft u altijd een fris toilet.

Grohe 20% zomerkorting

20% zomerkorting op een Grohe douchesysteem

Geniet van het gevoel van een tropische regenbui op je huid. De Grohe douches hebben een heerlijke douchestraal. De thermostaatkraan brengt het water snel op de gewenste temperatuur en zorgt ervoor dat deze constant blijft.


Villeroy & Boch 20% zomerkorting

20% zomerkorting op Villeroy & Boch Artis wastafels

Laat u terugvoeren naar die fantastische vakantie met de Artis-wastafels van Villeroy & Boch. De wastafels zijn in diverse zomerse kleuren verkrijgbaar. Helderblauw van de zee, zomers geel, fris groen of romantische rosé.

Sphinx 20% zomerkorting

20% zomerkorting op een Sphinx badkamermeubel

Breng de natuur naar je badkamer met een meubel in houtlook van eiken of iep. Met een Sphinx badkamermeubel houd je de herinnering aan de Scandinavische natuur levend.


Hansgrohe 20% zomerkorting

20% zomerkorting op een Hansgrohe douchesysteem

Wakker worden onder een volle straal als van een waterval. Het kan met de Hansgrohe douchesystemen, denk bijvoorbeeld aan de Hansgrohe Raindance Rainfall.

Sealskin 20% zomerkorting

20% zomerkorting op een Sealskin whirlpool

Met een whirlpool van Sealskin breng je het heerlijke wellness gevoel in huis. Afreizen naar het buitenland om het gevoel van een warmwaterbron te ervaren is met een Sealskin whirlpool niet meer nodig.


Bezoek onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak >

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen