Creeër uw eigen spa in huis

Uw eigen spa creëren is nu wel heel aantrekkelijk. Van 27 november 2017 tot en met 14 januari 2018 ontvangt u maar liefst € 1000 korting bij aanschaf van een complete badkamer.*

De badkamer is niet langer de ruimte waar we onszelf alleen even opfrissen. We brengen er steeds meer tijd door om tot rust te komen en echt te genieten! Luxe, gebruiksgemak en oogstrelend design dragen bij aan de ultieme wellness ervaring. Een ervaring die we verwachten van een professionele spa of sauna. Maar wat dáár kan, kan natuurlijk ook op kleinere schaal bij u thuis.

Puur genieten in uw eigen wellnessruimte
Een whirlpool stimuleert de bloedsomloop
Douchesysteem

De ultieme wellness ervaring

Gaat u graag naar een spa of sauna? Met een sauna of stoomcabine creëert u uw eigen spa thuis. Een sauna wordt geheel op maat gemaakt en is hierdoor geschikt voor kleine en grote badkamers. Ook geïntegreerde infraroodstralers of een combi sauna behoren tot de mogelijkheden voor dat optimale wellness-gevoel.

Lekker bubbelen

Laat alle spanning verdwijnen in een ligbad met whirlpoolstysteem. Kies voor een combi-pool en u heeft alles in één; luchtjets in de bodem van het bad en waterjets in de rug, aan de zijkant en/of bij uw voeten. Complete ontspanning van het hele lichaam!

Het regent

Het is optimaal genieten onder een regendouche met een grote doorsnede. Ervaar een zachte, volumineuze doucheregen en ontspan! De strakke belijning met de ronde vormen zorgen ervoor dat zo’n mooie showerpipe binnen iedere badkamerstijl past.

Advies op maat bij uw Bad in Beeld sanitairspecialist

Advies op maat

Wij helpen u graag uw eigen wellness badkamer samen te stellen. Maak nu een afspraak dan hebben wij alle tijd om u uitgebreid te informeren en adviseren.

Maak een afspraak >

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen