Duurzaam met Energie

Duurzaam staat omschreven als geschikt, bestemd om te duren, weinig vergankelijk,... Ter Harmsel installatietechniek is uw partner in duurzaamheid.

Maak een afspraak >

Duurzame energie

Duurzame energie is energie die wordt opgewekt uit bronnen waarbij weinig tot geen schadelijke milieu- effectenoptreden tijdens het opwekken. Denk daaraan bijvoorbeeld aan water, zon, wind, aardwarmte en biomassa. Als installatietechnische oplossingen kun je denken aan warmte terugwin en warmtepompinstallaties, zonnepanelen en collectoren.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen heeft vaak een wat technische klank. Het gaat om technische maatregelen die kunnen leiden tot besparing van water en energie: een zonneboiler, waterbesparende maatregelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem en vele andere opties. Duurzaam bouwen vraagt met andere woorden om een integrale aanpak waarbij je bewust en vooraf keuzes maakt.

Advies over duurzaamheid

Wist u dat verschillende installaties ervoor kunnen zorgen dat het huis in zijn eigen elektriciteit voorziet. Denk bijvoorbeeld aan een slimme installatie die afgevoerde douchewater hergebruikt voor verwarming. Voor veel mensen is het moeilijk om een juiste keuze te maken. Ter Harmsel helpt u graag met het maken van de juiste beslissingen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, kosten en installatie.

Ons motto luid dan ook: Duurzame oplossingen met waar mogelijk besparen. Ter Harmsel installatietechniek kan het volgende voor u betekenen: CV-Ketels, CV onderhoud, sanitair, zonne-energie, sanitair, gas, water, elektra, water ontharder, meterkast, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking, Ter Harmsel installatie, techniek.

Ter Harmsel Installatietechniek Rijssen, “Uw installatie Partner in duurzaamheid”

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen