Ariadne

Nieuw in onze showroom: de Ariadne badkamer in trendy klassieke stijl. Deze unieke badkamer is kleurrijk, speels & stijlvol ontworpen in samenwerking met Ariadne at Home. Op de wand ziet u een visgraat tegel met groenblauwe matte ton-sur-ton poedertinten. De vloertegels in de vorm van een hexagon geven de badkamer een uniek karakter. De kleurrijke vloertegels worden afgewisseld met witte vloertegels, wat zorgt voor een speels effect.

Bekijk onze Badkamer website

Slimme en praktische badkamer indeling

De Ariadne badkamer heeft een verrassend, praktische indeling met handige hoekjes. Zo zijn de douche en het toilet in een geheel eigen nis geplaatst. Hierdoor ontstaat er een speelse maar praktisch indeling welke tevens voor privacy zorgt.

De indeling van deze badkamer biedt u nog meer comfortabele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk met twee personen tegelijk uw tanden poetsen rondom het badkamermeubel van 140 cm. Het vrijstaande bad geeft de badkamer een luxe uitstraling.

Voor iedere ruimte weet Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek een oplossing. Wilt u weten hoe deze badkamer in uw ruimte past? Maak een afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden.

Maak een afspraak

 

Ariadne 1
Ariadne 2
Ariadne 3
Ariadne 4
Ariadne 5
Ariadne 6

Ariadne groot