EasyLook

Bent u op zoek naar een badkamer vol slimme oplossingen die zo min mogelijk in het oog springen? Dompel u dan onder in deze comfortabele badkamer! Van een doucheruimte met compleet wegklapbare deuren tot een vloer met anti-slip tegels: alles staat in het teken van gemak en veiligheid. Verder biedt het badkamermeubel veel opbergruimte en is er zelfs ruimte om te zitten, u kunt uw benen namelijk makkelijk onder het meubel kwijt. Praktisch maar wel volgens de laatste sanitair trends.

Bekijk ons badkamer website

Optimaal badkamercomfort

Gemiddeld worden we allemaal wat jaartjes ouder. Als gevolg daarvan wonen we ook langer zelfstanding. Ouder worden komt helaas af en toe met gebreken. Om alle handelingen binnen de badkamer zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen is de EasyLook badkamer samengesteld.

Deze veilige badkamer is van alle gemakken voorzien zodat u van uw badkamer kunt blijven genieten mét behoud van stijl en beleving.

Slimme badkameroplossingen

De EasyLook badkamer zit vol slimme oplossingen:

  • Volledig wegklapbare douchedeuren voor volop bewegingsruimte
  • Opklapbare douchezitting
  • Anti-slip tegels voor in uw doucheruimte
  • Luxe wandbeugel met ergonomische douchekophouder

Wilt u meer over deze comfortabele badkamer weten? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij informeren u graag over alle slimme oplossingen voor een veilige badkamer.

Maak een afspraak

 

EasyLook 1
EasyLook 2
EasyLook 2

EasyLook groot