NatureLook

U haalt de natuur in huis met de moderne NatureLook badkamer. De tegels in warme aardetinten gecombineerd met natuursteen kiezels geven deze badkamer zijn natuurlijke uitstraling. De NatureLook is compleet ingericht met topproducten van ons huismerk met als resultaat; een kwalitatieve badkamer tegen een scherpe prijs.

Bekijk onze badkamer website

Houtlook badkamertegels

Voor de vloertegels is er gebruik gemaakt van houtlook tegels. Deze tegels zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. De vloer in de nis van de doucheruimte is afgewerkt met mozaiek natuursteen kiezels.

Het witte keramiek waaronder het badkamermeubel met spiegel en ingebouwde verlichting, het hangend toilet en de praktische witte handdoekradiator vormen met de tegels een contrastrijk geheel, maar wel helemaal in balans.

Geniet iedere dag weer van de rustige uitstraling van de NatureLook badkamer. Dé ideale plek om tot rust te komen en heerlijk te ontspannen. Maak een afspraak met onze ervaren badkameradviseurs. Wij denken graag met u mee en laten u zien hoe we deze badkamer binnen de beschikbare ruimte bij u vorm kunnen geven.

Maak een afspraak

 

NatureLook 1
NatureLook 2
NatureLook 2

NatureLook groot