Nefit CV-ketels houden Nederland warm!

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is ook de leverancier van Nefit CV-ketels. Nefit is de uitvinder van de energiezuinige HR-ketel en al bijna 30 jaar het meest verkochte merk van Nederland. U heeft de absolute zekerheid van betrouwbare kwaliteit.

Nieuwsgierig naar de actie van Nefit.

De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje én tevreden gebruikers. De BaseLine is snel en eenvoudig te installeren, ook op de plaats van de oude cv-ketel. Hij voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen: energiebesparing, behaaglijk gelijkmatige warmte en royaal warm water. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

Nefit Proline of Topline Aquapower: er is altijd een passende HR-ketel voor uw situatie

Nefit heeft een breed assortiment HR-ketels. Van de compate Nefit Proline tot de luxe Nefit Topline Aquapower met direct extra veel warm water. Wilt u toch genieten van een nieuwe Nefit CV-ketel zonder te investeren? Kies dan voor onze aantrekkelijke huur- of leaseoplossingen. Voor nog geen euro per dag kunt u genieten van een nieuwe CV-ketel zonder de kosten voor onderhoud en reparatie.

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kan het volgende voor u betekenen: CV-Ketels, CV onderhoud, sanitair, zonne-energie, sanitair, gas, water, elektra, waterontharders, meterkast, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking, Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek, Rijssen.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen