Nefit thermostaat


Nefit ModuLine 100

Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. Voor gebruik van deze ModuLine 100 met ProLine NxT is de Easy Connect Adapter nodig.Nefit ModuLine 200

Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. Voor gebruik van deze ModuLine 200 met ProLine NxT is de Easy Connect Adapter nodig.


Nefit ModuLine 300 (i.c.m. Easy Connect Adapter)

Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. Programmeerbare zelflerende klokthermostaat met backlight en uitgebreide functies. Voor gebruik van deze ModuLine 300 met ProLine NxT is de Easy Connect Adapter nodig.Nefit ModuLine 400 (i.c.m. Easy Connect Adapter)

Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. Programmeerbare zelflerende klokthermostaat met backlight en uitgebreide functies. De ModuLine 400 kan weersafhankelijk regelen m.b.v. een buitenvoeler (accessoire). Voor gebruik van deze ModuLine 400 met ProLine NxT is de Easy. ConnectAdapter nodig.


Nefit Easy (i.c.m. Easy Connect Adapter)

Op afstand te bedienen via uw smartphone. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Voor gebruik van Nefit Easy met ProLine NxT is de Easy Connect Adapter nodig.

Nefit ModuLine 1000/2000 

Met draaiknop en display info. (temperatuur en praktische meldingen). De ModuLine 2000 beschikt over een eenvoudig klokprogramma, inclusief buitenvoeler voor weergave van de buitentemperatuur en weersafhankelijk regelen.

Overige thermostaten

Nefit ProLine NxT maakt gebruik van OpenTherm-communicatie. Ook andere merken thermostaten kunnen op het toestel worden aangesloten. Wilt u uw huidige Open-Therm thermostaat behouden, dan kan dat dus in de meeste gevallen.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen