Remeha qSense thermostaat

Met de komst van de qSense wordt het succes van de Remeha iSense in een kleiner jasje voortgezet. De qSense is een eenvoudige, kleine, compacte regelaar máár met dezelfde grootse comfortprestaties als de iSense.

De qSense is dé ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen. Met slechts één draai aan de knop stelt u snel en eenvoudig de gewenste temperatuur in. Het compacte, overzichtelijke, blauw verlichte display laat duidelijk de gemeten en de ingestelde temperatuur zien. Daarnaast zorgen de uitgekiende regelstrategie en modulerende werking van de thermostaat voor een optimale benutting van de ketel voor een comfortabel en behaaglijk warmte gevoel.

IQ van Remeha

Of u nu een simpele thermostaat wilt waarmee u alleen de temperatuur kunt veranderen of een thermostaat met een uitgebreide regeling met veel mogelijkheden en extra’s. Remeha heeft het IQ om dit te realiseren. Om op een simpele manier de temperatuur in te stellen kiest u voor de qSense. Indien u over meer mogelijkheden wilt beschikken, zoals een klokprogramma of weersafhankelijke regeling, dan kiest u voor de iSense.

Remeha iSense thermostaat

Met de iSense is een nieuwe stap gezet in de gebruiksvriendelijkheid van de kamerthermostaat en, in combinatie met een buitenvoeleraansluiting, weersafhankelijke regelaar*. De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/weersafhankelijke regelaar met een uitermate gebruiksvriendelijk, maar bovenal intuïtief gebruik.

Gebruiksvriendelijk

Het intuïtieve karakter van de Remeha iSense zit in de gebruiksvriendelijke bediening en de overzichtelijke menustructuur. Met slechts twee drukknoppen en een draai/drukknop kunt u snel en makkelijk bekend raken met de mogelijkheden van de iSense.

Overzichtelijk

Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het grote display rust en overzicht. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. Tevens is het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma's bijzonder overzichtelijk geworden. U kunt met deiSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.

Duidelijkheid

De iSense is uitgebreid met zogenaamde hulpteksten. Deze hulpteksten kunnen op verschillende plaatsen in het menu worden "aangesproken". Waar nodig zal de iSense boven één van de druktoetsen het woord "uitleg" weergeven. Kiest u voor deze optie dan volgt er een korte uitleg over de functie die u wilt/kunt instellen.

Remeha iSense en Remeha Calenta: de ideale combinatie!

De Remeha iSense en de Remeha Calenta vormen samen dé ideale combinatie. Niet alleen beschikken ze beide over een groot en duidelijk LCD-scherm met blauw backlight, maar ketel en regelaar communiceren ook daadwerkelijk met elkaar. Dit maakt het mogelijk om vanuit de woonkamer meldingen en informatie af te lezen van de Remeha iSense, bijvoorbeeld dat er water bijgevuld moet worden. Zo maakt Remeha het wel heel gemakkelijk! Wilt u de iSense als weersafhankelijke regelaar gebruiken, dan is het ook nog mogelijk om deze te integreren i­n de Calenta, zodat ketel en regelaar één fraai geheel vormen.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen