CV Ketels

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel? Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek heeft een groot assortiment CV ketels van diverse merken tegen vaste lage prijzen. Bovendien zijn onze CV installateurs vakkundig en geven u een objectief advies. Zij hebben al jarenlang ervaring met CV ketel installatie en vinden voor elk probleem een oplossing. Mede door de jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe CV ketel.

Maak een afspraak

 

Nieuwe CV ketel?

Met name voor CV ketel vervanging en CV ketel servicecontracten hoeft u niet verder te zoeken. Naast de aanschaf en het vervangen van een goede CV ketel is het onderhoud van uw CV ketel ook van groot belang. Wij bieden u dan ook de beste service contracten voor CV ketels aan tegen de laagste prijs van Nederland.

CV ketel inspectie

Neem nu contact op met ons vraag geheel vrijblijvende een inspectie aan van uw huidige CV ketel wensen of een offerte aan voor een nieuwe CV ketel. Wij bieden u een snelle en goede service met alle comfort van dien.

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek garandeert u:

  • De nieuwe CV ketel binnen enkele dagen bij u thuis geïnstalleerd
  • Dat u bent verzekerd van een uitgebreide garantie;

Wacht niet en laat installatiebedrijf Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek u adviseren en helpen bij uw CV ketel vervanging, CV ketel installatie en CV ketel onderhoud!

Neem direct contact op
Met een ervaren installateur
Contact opnemen