Cv-ketel

Bij een (nieuwe) cv-ketel komt veel kijken. Denk je dat jouw cv-ketel vervangen moet worden, moet de cv-ketel op een nieuwe plek komen of moet de CV onderhouden worden? Onze gespecialiseerd installateurs helpen je, van advies en inspectie tot ontwerp, installatie en onderhoud. Voor jouw situatie krijg je de beste oplossing.

Aanbod cv-ketels Offerte aanvragen Maak een afspraak

 

Advies en inspectie

Weet je niet zeker of jouw CV aan vervanging toe is of welke cv-ketel het meest geschikt is voor jouw woning? We adviseren je graag! Wij komen je huidige CV inspecteren om te beoordelen of deze aan vervanging toe is en welke CV dan het meest geschikt is. We beschikken over een groot assortiment cv-ketels dus er is altijd een perfecte ketel voor jou!

Maak een afspraak

 

Ontwerp en installatie

Sta je op het punt om een woninge compleet te verbouwen of moet de CV verplaatst worden? Onze vakkundige installateurs maken graag een ontwerp voor het (ver)plaatsen van de cv-ketel. Uiteraard zorgen we ervoor dat de uiteindelijke installatie, binnen enkele dagen, perfect wordt verzorgd.

 

Onderhoud en service

Onderhoud van de cv-ketel is van groot belang om de levensduur te verlengen. Een cv-ketel wordt eenmaal vies en moet bijgevuld worden. Daarom bieden wij de beste service contracten tegen een lage prijs. Bovendien zorgen we ervoor dat een storing, zover mogelijk, binnen 24 uur verholpen wordt.

Maak een afspraak