CV onderhoud

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek ook voor CV onderhoud! Uw wooncomfort is belangrijk en de CV Ketel speelt daarbij een grote rol. CV onderhoud is dan ook noodzakelijk voor een langere levensduur van uw CV Ketel, daarom is het belangrijk om uw CV regelmatig een goede servicebeurt te laten ondergaan.

Maak een afspraak

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is sterk in het verlenen van service en het onderhoud van CV Ketels. Wij bieden u dan ook de beste service contracten voor cv ketels aan tegen de scherpste prijs van Nederland. Maar regionaal zoals Rijssen, Nijverdal, Wierden, Overijssel enzovoort.

Maak een afspraak

 

Goed onderhoud

Goed onderhoud aan uw CV Installatie voorkomt veel onnodige problemen. Door periodiek CV Ketel onderhoud voorkomt u dat deze verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw CV Ketel onnodig slijten of verroesten. Zo wordt ook onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt. Regelmatig CV Ketel onderhoud zorgt voor een veilige werking, lagere stookkosten, een kleinere kans op storingen en een langere levensduur.

Neem direct contact op
Met een ervaren installateur
Contact opnemen