Jaarlijks CV onderhoud

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek ook voor CV onderhoud! Uw wooncomfort is belangrijk en de CV Ketel speelt daarbij een grote rol. CV onderhoud is dan ook noodzakelijk voor een langere levensduur van uw CV Ketel, daarom is het belangrijk om uw CV regelmatig een goede servicebeurt te laten ondergaan.

Maak een afspraak

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is sterk in het verlenen van service en het onderhoud van CV Ketels. Wij bieden u dan ook de beste service contracten voor cv ketels aan tegen de scherpste prijs van Nederland. Maar regionaal zoals Rijssen, Nijverdal, Wierden, Overijssel enzovoort.

Maak een afspraak

 

Goed onderhoud

Goed onderhoud aan uw CV Installatie voorkomt veel onnodige problemen. Door periodiek CV Ketel onderhoud voorkomt u dat deze verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw CV Ketel onnodig slijten of verroesten. Zo wordt ook onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt. Regelmatig CV Ketel onderhoud zorgt voor een veilige werking, lagere stookkosten, een kleinere kans op storingen en een langere levensduur.

Onderhoudscontract aanvragen

 

Voordelen van jaarlijks onderhoud

Veiligheid

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raadt dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren CV monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

Verminderde kans op storingen

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

Langere levensduur van uw installatie

Moderne CV-ketels dag en nacht in de weer zijn om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw CV of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe, dure CV-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.

Hoger rendement

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw CV-ketel. HR-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!

Jaarlijks cv-ketel controle

Voorkom storingen en hoge reparatiekosten aan uw cv-ketel met een jaarlijkse cv-ketel controle en onderhoud. Wilt u altijd verzekerd zijn van snelle en de deskundige hulp van Installatiebedrijf Ter Harmsel? Sluit dan een Service & Onderhoud contract af. Voor een vast laag bedrag per maand bent u altijd zeker van snelle en deskundige hulp.

Bekijk de Service & Onderhoudscontracten