Installatieservice van Ter Harmsel

Wij zijn hét installatiebedrijf voor al je installatiewerk. Van elektriciteit tot riolering en zelfs voor de dakbedekking, we helpen je graag.

Gas, water en elektra zijn essentieel voor je dagelijkse leven én voor ons dagelijks werk. Met onze jarenlange ervaring weten we altijd de beste oplossing. We zijn goed bereikbaar, we zorgen altijd snel voor een vakkundige adviseur.

Maak een afspraak


Precies zoals jij het wil!

Onze dienstverlening is naar jouw behoefte. Want iedere situatie is anders dus we gaan altijd voor een maatwerk oplossing en dienstverlening naar jouw behoefte. Ons team levert samen dé beste totaaloplossing voor jou. Van een nieuwe CV-ketel tot een totaal renovatie van uw badkamer we helpen je graag.

Wil je helemaal zelf aan de slag? Dat kan ook! Wij leveren de materialen, geven advies en een vakkundige uitleg. Wij weten waar jij rekening mee moet houden en jij kunt aan het werk!

Maak een afspraak

 

Kwaliteit staat voorop 

We zeiden het al, je staat vaak niet stil bij de installatie in jouw huis. Tot dat het niet goed werkt. Want alles moet werken zoals jij dat wenst. Onze vakkundige installateurs en producten staan garant voor kwaliteit. Daarom krijg je, op alle geleverde producten en installatie, altijd twee jaar garantie.

Wil je altijd op je installatie kunnen rekenen? Sluit dan een onderhoudscontract om installatie in topconditie te houden.

Meer over een onderhoudscontact

 

Zelf installeren

Heb jij gouden handjes of een handige kennis en wil je het installatiewerk zelf uitvoeren? Dat is altijd mogelijk!

We leveren je de installatiematerialen en voorzien je van een vakkundige uitleg. Toch samen aan de slag? Ook dat kan, samen zorgen we voor het perfecte resultaat. 

Maak een afspraak

 

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij geven je graag installatieadvies op maat. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.
Kijk hier voor onze openingstijden.