Installatieservice Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

Bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kunt u terecht voor advies, aanschaf en installatie van o.a. verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. U kunt uit gaan van kwaliteitsproducten en de betrouwbaarheid van onze vakkundige installateurs.

Maak een vrijblijvende afspraken


Zelf installeren of de installatie uitbesteden?

Of het nu gaat om een CV-ketel, de renovatie van de badkamer, installatie van de airconditioning of een nieuwe groepenkast. Het product en de installatie moet doen wat u ervan verwacht. Onze vakkundige installateurs staan garant voor kwaliteit.

Heeft u zelf gouden handjes? We kunnen ook samen aan de slag. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de oude CV-ketel afkoppelen en afvoeren of zelf de sloopwerkzaamheden voor uw nieuwe badkamer uitvoeren. De installatie van de nieuwe CV-ketel of opbouw van uw nieuwe badkamer kunt u aan ons overlaten.

Wilt u helemaal zelf aan de slag? Dat kan ook! Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek levert de installatiematerialen en voorziet u van een vakkundige uitleg. Wij weten als geen ander waar u rekening mee moet houden.

Service en garantie

Op alle geleverde producten krijgt u twee jaar garantie. Die uitstekende garantie verlenen we uiteraard ook op alle producten die we installeren. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek staat garant voor kwaliteit. Bij alle producten kunt u uitgaan van uitstekende service. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten om uw installatie in topconditie te houden.

Installatie advies op maat

Wij voorzien u graag van passend advies op maat. Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze showroom.
Kijk hier voor onze openingstijden.