Installatieservice Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

Bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kunt u terecht voor advies, aanschaf en installatie van o.a. verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. U kunt uit gaan van kwaliteitsproducten en de betrouwbaarheid van onze vakkundige installateurs.

Maak een vrijblijvende afspraken


Zelf installeren of de installatie uitbesteden?

Of het nu gaat om een CV-ketel, de renovatie van de badkamer, installatie van de airconditioning of een nieuwe groepenkast. Het product en de installatie moet doen wat u ervan verwacht. Onze vakkundige installateurs staan garant voor kwaliteit.

Heeft u zelf gouden handjes? We kunnen ook samen aan de slag. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de oude CV-ketel afkoppelen en afvoeren of zelf de sloopwerkzaamheden voor uw nieuwe badkamer uitvoeren. De installatie van de nieuwe CV-ketel of opbouw van uw nieuwe badkamer kunt u aan ons overlaten.

Wilt u helemaal zelf aan de slag? Dat kan ook! Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek levert de installatiematerialen en voorziet u van een vakkundige uitleg. Wij weten als geen ander waar u rekening mee moet houden.

Service en garantie

Op alle geleverde producten krijgt u twee jaar garantie. Die uitstekende garantie verlenen we uiteraard ook op alle producten die we installeren. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek staat garant voor kwaliteit. Bij alle producten kunt u uitgaan van uitstekende service. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten om uw installatie in topconditie te houden.

Installatie advies op maat

Wij voorzien u graag van passend advies op maat. Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze showroom.
Kijk hier voor onze openingstijden.

Neem direct contact op
Met een ervaren installateur
Contact opnemen