Aangepast sanitair

Onbezorgd ouder worden

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is ook bezorgd over ouder worden. Wie ouder wordt, krijgt vaak te maken met fysieke ongemakken. Sanitair speelt hier ook voor een deel mee. Aangepast sanitair is tegenwoordig nauwelijks meer van het moderne badkamer sanitair te onderscheiden. Veilig en comfortabel douchen en/of in bad. Het geeft ouderen en gehandicapten de mogelijkheid om langer thuis te zelfstandig te kunnen functioneren. Gelukkig heeft Handicare tal van oplossingen beschikbaar die het mogelijk maken om langer verantwoord thuis te blijven wonen. 

Professioneel advies

Het hele ontwerp van de badkamer en de keuze van geschikte hulpmiddelen moet zorgvuldig gebeuren. Wij zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van aangepast sanitair en helpt u graag met de aanpassing van uw badkamer.

Persoonlijk advies

Badkameroplossingen en accessoires van Handicare

Simpele aanpassingen zoals het verhogen van het toilet en het bieden van extra steun op de juiste plaats maken het mogelijk om deze handelingen zelfstandig en veilig te blijven doen. Een stevige wandgreep of een zitje in de douche kunnen ondersteuning bieden bij het douchen, afdrogen en aankleden. Dit vermindert stress en vergroot de veiligheid bij de dagelijkse verzorging.