Bad eruit, douche erin. Bij ons klaar in één dag!

In één dag een luxe inloopdouche. Vormt douchen in bad voor u een lastige situatie? Omdat u het niet meer veilig vindt, of liever meer ruimte heeft? Uw badkamer verbouwen is een groot project dat wekenlang veel overlast geeft. Wij hebben voor u de oplossing:

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek biedt u een nieuwe doucheruimte, inclusief alle A-merk producten én volledige installatie voor
€ 4.095,-*, die in één dag klaar is!

Zo krijgt u:

  • Een Villeroy & Boch extra brede douchebak
  • Een luxe Sealskin douchewand met deur
  • Een Hansgrohe douchesysteem met thermostaatkraan
  • Spapanel achterwanden in de kleur van uw keuze

Zo werkt het:

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget kiest u voor dit voorstel of past u deze aan aan uw wensen en mogelijkheden. Want misschien biedt een zitje of extra steun toch wel het comfort dat u eigenlijk zoekt. Alle producten worden in uw nieuwe inloopdouche in één dag geheel gebruiksklaar opgeleverd. Wij ontzorgen u van begin 
tot eind. 

Maak een afspraak

 

Wat we precies doen deze dag? Kijkt u maar mee:

 

Stap 1 Het oude bad eruit halen

De werkzaamheden starten om 07:30 uur en daarbij zullen we beginnen met het verwijderen van het oude bad.

Stap 1

Stap 2 Slopen en afvoeren van puin

Vervolgens is het slopen van de badombouw aan de beurt. Dit is eenvoudig en in een mum van tijd netjes opgeruimd! Waar net nog uw bad stond is nu ruimte voor een royale inloopdouche.

Stap 2

Stap 3 Leidingwerk aanpassen

In de nieuwe, schone ruimte wordt het leidingwerk aangepast voor de nieuwe situatie.

Stap 3

Stap 4 Plaatsing mooie systeemwanden

Over het bestaande tegelwerk plaatsen we vervolgens luxe, waterdichte wandpanelen in de kleur van uw keuze. De grootste metamorfose vindt nu plaats!

Stap 4

Stap 5 Plaatsen douchebak

Als alle wanden staan is het tijd om de douchebak te plaatsen. De hoge instap is nu echt verleden tijd.

Stap 5

Stap 6 Monteren douchesysteem

Vervolgens hangen we een luxe Hansgrohe douchesysteem op compleet met thermostaatkraan.

Stap 6

Stap 7 Plaatsen en afmonteren douchewand

Om spattend water te voorkomen plaatsen we een mooie Sealskin douchewand met deur voor een royale instap. Tot slot kitten we alles netjes af, zodat uw inloopdouche geheel gebruiksklaar is in slechts deze ene dag!

Stap 7

Persoonlijke begeleiding

Onze installateur zal u van begin tot eind begeleiden in het traject. Het uiteindelijke comfort hangt namelijk geheel af van uw persoonlijke wensen. In een persoonlijk gesprek bij u thuis kan hij de situatie van uw badkamer geheel in kaart brengen. Past er bij u een douchedeur of wilt u liever een schuifwand? Wilt u volledig drempelloos instappen, wellicht met een fijne wandsteun? Wilt u zittend douchen en op welke hoogte moet uw doucheset dan ergonomisch gezien komen te hangen?

Praktische keuzes

Naast de praktische keuzes kunt u ook nog vele keuzes maken op het gebied van de afwerking. Zo kunt u voor de wandpanelen kiezen uit vele kleuren. Van klassiek tot moderne leisteen look. U kunt uw vloer ook meenemen zonder hak- en breekwerk en met een mooi plafond maakt u de metamorfose geheel compleet.

*Klik hier voor de actievoorwaarden