Uw partner in Wellness producten.

Tegenwoordig hebben wij allemaal een hectisch leven, hier hoort natuurlijk ook ontspanning bij. In onze showroom hebben wij diverse producten, in de wereld die Wellness heet. Kom gezellig langs voor een kop koffie. Onze adviseurs staan u graag te woord. U zult versteld staan van de mogelijkheden die in de Wellness wereld mogelijk zijn.

Persoonlijk advies

 

 

Cleopatra

Cleopatra is al vanaf 1966 dé Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellnessproducten, zoals baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en professionele stoombaden. Om de hoge kwaliteit te leveren, maakt Cleopatra al haar producten in eigen huis met deskundige vakmensen. Ook testen ze uitgebreid op comfort en kwaliteit. Niet voor niets hebben ze het prestigieuze Duitse TÜV-predikaat.


De baden en (stoom-)douches van Cleopatra zijn van internationale klasse. Je komt ze dan ook tegen op de mooiste A-locaties van de wereld. Van het 7-sterrenhotel Burj-al-Arab in Dubai tot het cruiseschip Queen Mary II. Plus in talloze Nederlandse tophotels, de Amsterdam ArenA en wellness-centra. Niet voor niets biedt Cleopatra een ‘World of Wellness’. Cleopatra ziet de badkamer als de energiecentrale voor de bewoners van het huis, waar iedere bewoner zich op zijn eigen favoriete manier verfrist en nieuwe energie opdoet. Zo laad je je op voor een nieuwe dag. Of kom je na afloop van een topprestatie lekker bij.

 

Leaubain

L'eaubain whirlpools maakt kwalitatief zeer hoogstaande baden & whirlpools. Alle baden en whirlpools worden op maat gemaakt en kunnen geleverd worden met accessoires als luchtjets, LED verlichting, handgrepen, kleurentherapie en hoofdkussens. Of het nu om een hoekbad gaat, een duobad of solobad, een zeshoekig of een vrijstaand bad of zelfs een ruimtebesparend bad: L'eaubain whirlpools kan het leveren.

L'eaubain whirlpools heeft het voor elkaar gekregen een fluisterstil systeem van zelfs 24 bodemjets in uw bad te bouwen. Geniet in uw stille badkamer van een heerlijk bubbelbad!

 

 

Sunshower

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en "sunshowert" tegelijk.