Service en onderhoud

Jouw wooncomfort is belangrijk en de cv-ketel​ speelt daarbij een grote rol. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van je CV, het verlengt de levensduur, energiezuiniger en zorgt ervoor dat de kans op storing kleiner wordt. Helaas kan een storing altijd gebeuren, meestal het je slecht uitkomt. Daarom zijn wij 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar in het geval van een storing. Wil je liever zekerheid en optimaal comfort? Ga dan voor een van onze Service en Onderhoud Abonnementen.

Maak een afspraak

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is sterk in het verlenen van service en het onderhoud van cv-ketels. Wij bieden dan ook de beste service contracten voor cv-ketels. Heb je een probleem met je CV, werkt het niet goed of is er onderhoud nodig? Maak dan een afspraak, we komen zo snel mogelijk bij je langs om het te verhelpen

Maak een afspraak

Goed onderhoud

Goed onderhoud aan je cv-Installatie voorkomt veel onnodige problemen. Door periodiek cv-ketel onderhoud voorkom je dat deze verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van jouw cv-ketel onnodig slijten of verroesten. Zo beperk je ook onnodig gasverbruik en de kans op storingen. Regelmatig cv-ketel onderhoud zorgt voor een veilige werking, lagere stookkosten, een kleinere kans op storingen en een langere levensduur.

Onderhoudscontract aanvragen

 

Drie mogelijke abonnementen

Bij onze abonnementen betaal je een vast bedrag per maand. Hierdoor sta je nooit meer voor onverwachte hoge kosten en heb je nooit verrassingen achteraf. Afhankelijk van het abonnement is een groot deel van de kosten inclusief. De abonnementen zijn alleen af te sluiten bij cv’s met een maximale capaciteit van 42 KW, van een gerenommeerd merk, niet ouder dan 15 jaar én als ze geplaatst zijn door een erkend installateur.

Daarom moet er vooraf altijd een onderhoudsbeurt/inspectie uitgevoerd worden. Deze kosten zijn normaal € 115,00 maar bij het afsluiten van een abonnement kost dit maar € 90,00 (+ € 22,00 verplichte registratie wettelijke CO-certificering per onderhoudsbeurt/service bezoek)

Er zijn drie abonnementen: Basis, Plus en All-In.

Bekijk de abonnementen

 

Voordelen van jaarlijks onderhoud

Veiligheid

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van de installatie. De brandweer raadt dan ook aan om je centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv-monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het cv-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

Verminderde kans op storingen

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkom je dat je verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het jaarlijks onderhoud blijft je installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan je installatie veroorzaken. Hierdoor bespaar je dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee bespaar je voorrijkosten en arbeidsloon dat je moet betalen als een monteur komt bij een storing.

Langere levensduur van jouw installatie

Cv-ketels zijn dag en nacht in de weer om je te voorzien van warmte en warm water. Net zoals bij je auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft je CV langer in een goede staat en heeft het een langere levensduur. Zo stel je de aanschaf van een nieuwe cv-ketel uit. 

Hoger rendement

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt je installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de cv-ketel. Hr-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!

Jaarlijks cv-ketel controle

Voorkom storingen en hoge reparatiekosten aan jouw cv-ketel met een jaarlijkse cv-ketel controle en onderhoud. Wil je altijd verzekerd zijn van snelle en de deskundige hulp van Installatiebedrijf Ter Harmsel? Sluit dan een Service & Onderhoud contract af. Voor een vast laag bedrag per maand ben je altijd zeker van snelle en deskundige hulp.

Bekijk de Service & Onderhoudscontracten