Service en onderhoud abonnement

Elke dag een zeker gevoel. Warm water uit de kraan en altijd een aangenaam verwarmd huis. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Ter Harmsel Installatietechnieken is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar. Totdat er eens wat mis gaat en uw CV- of combiketel u in de steek laat. Het gebeurt altijd op momenten dat het heel slecht uit komt. Bijvoorbeeld als het buiten net koud begint te worden of als u onder de douche staat. Met een 'Juist in gebruik' service en onderhoud abonnement lossen we uw probleem snel op. Maximale zekerheid en optimaal comfort dus!

Bekijk de abonnementen

 

Uw installateur altijd dichtbij

Als u kiest voor een ‘Juist in gebruik’ service & onderhoud abonnement van InstalCenter is hulp nooit ver weg. Uw InstalCenter installateur is namelijk gevestigd in uw eigen gemeente of vlak bij u in de buurt. Hij kent uw situatie en weet wat er moet gebeuren bij een storing. Uw InstalCenter installateur neemt ook het periodiek onderhoud voor zijn rekening, wat de levensduur van uw installatie verlengt. Bovendien is een goed onderhouden installatie energiezuiniger en beter voor het milieu. Zo heeft u gegarandeerd langer plezier van uw installatie!

Nooit meer onverwacht hoge kosten en verrassingen achteraf

Als u te maken heeft met een storing is dat heel vervelend. Wat u zeker niet wilt is lang wachten en onverwacht hoge kosten. Met een ‘Juist in gebruik’ service & onderhoud abonnement behoort dat tot het verleden. Afhankelijk van uw abonnementskeuze is het grootste deel van de kosten inclusief. Geen vervelende verrassingen achteraf dus! In het schema hiernaast ziet u per abonnement welke kosten inclusief zijn.

Service onderhoud en abonnement prijzen

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kan het volgende voor u betekenen: CV-Ketels, CV onderhoud, sanitair, zonne energie, sanitair, gas, water, elektra, waterontharders, meterkast, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking, Ter Harmsel installatie, techniek.

Onderhoudscontract aanvragen