SolarEdge, de nieuwe generatie omvormer

Op het gebied van omvormers hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stil gestaan. Naast de traditionele string- omvormers zijn er innovatieve en veiligere alternatieven op de markt gekomen. De meest succesvolle concurrent van de string- omvormer is SolarEdge.

SolarEdge heeft sinds 2006 meer dan 5 miljoen optimizers verscheept en is actief in 60 landen.
Ook in Nederland is SolarEdge aanwezig met een servicekantoor. Steeds meer installateurs en hun klanten zien de voordelen van dit systeem.

Werking SolarEdge

SolarEdge werkt met een zogenaamde power- optimizer per zonnepaneel. De optimizer is een regelaar, waarmee ieder zonnepaneel afzonderlijk wordt geregeld en beveiligd. De optimizers worden aangesloten tussen de bekabeling van de zonnepanelen. De zonnepanelen met optimizers worden aangesloten op de centrale omvormer van SoladEdge. De omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom.

5 redenen om voor SolarEdge te kiezen:

1) Monitoring per zonnepaneel
2) Langere levensduur omvormer
3) Voorkomt 6 tot 16% opbrengstverlies
4) Flexibel ten opzichte van een string- omvormer
5) Veiliger systeem

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kan het volgende voor u betekenen: CV-Ketels, CV onderhoud, sanitair, zonne-energie, sanitair, gas, water, elektra, waterontharders, meterkast, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking, installatietechniek rijssen.

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek, “Uw installatie Partner”

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen