Ter Harmsel | Duurzaamheidsdate

Duurzaamheidsdate

Uw woning verduurzamen. Waarom?

Steeds meer mensen verduurzamen hun woning. Wilt u weten of het voor u rendabel is om uw woning te verduurzamen? Plan dan een duurzaamheidsdate met een van onze installateurs in! Onze specialisten van Ter Harmsel zijn er voor u om duurzaam advies te geven. Zodat u een helder stappenplan hebt om te gaan verduurzamen.

Waarom is het rendabel om te verduurzamen? We hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet.

1. Lagere of geen energierekening

De energierekening is vaak een hoge kostenpost. Door uw woning goed te isoleren gaan de energiekosten vaak drastisch omlaag. Combineert u dit met bijvoorbeeld zonnepanelen, dan is de hoeveelheid energie die u afneemt van externe partijen een stuk minder en u bespaart op uw energierekening.

2. Comfort op uw hoofd

Door uw woning goed te isoleren blijft de warmte in uw huis beter behouden. Hierdoor is de warmtebeleving veel constanter en daardoor stukken comfortabeler. En in combinatie de juiste ventilatie zorgt u ook nog eens voor een gezonder binnenklimaat.

3. Natuurlijk, het milieu

Een heel belangrijke, zo niet dé belangrijkste, reden om uw woning te verduurzamen is natuurlijk het milieu! Een duurzame woning heeft een beter energielabel en dat is niet voor niets. Want duurzaam verwarmen betekent minder gebruik van fossiele brandstoffen en dus minder CO2-uitstoot. En dat is natuurlijk waar we met zijn allen naartoe willen!

Want waar begint u? Maak daarom snel een afspraak voor een duurzame speeddate! In maximaal 30 minuten kunnen wij u een eerste duurzame advies geven.


Laatste nieuwsberichten: