We zijn hét adres voor al je installatiewerk. We zetten het belang van onze klanten voorop, we denken mee, bieden verrassende oplossingen en helpen je zo snel en goed mogelijk.

Onze kracht is dat we op een toegankelijke manier en met veel expertise iedereen persoonlijk en volledig adviseren. Om vervolgens altijd snelle en betrouwbare service te leveren.

We willen iedereen voorzien van de beste installatie-oplossing. Of het nu gaat om het ontwerpen van een badkamer, het repareren van een cv-ketel of het aanbrengen van riolering. De klant is altijd het middelpunt. Door te luisteren naar de behoefte, zoeken we de beste oplossing

24/7 storingsdiensten

Ons bedrijf staat voor tevreden mensen. Je kunt ook bij ons terecht voor zonnepanelen en cv-onderhoud in de regio Rijssen, Holten, Wierden, Almelo, Nijverdal, Enter, Markelo, Goor en Hellendoorn.

Persoonlijk

We geven altijd persoonlijk advies en we leveren dienstverlening naar de behoefte van de klant. Voor iedere situatie zoeken we een maatwerk oplossing. We streven naar een lange termijn relatie

Vernieuwend

We gaan op zoek naar de beste oplossing. We houden innovaties en nieuwe oplossingen nauwlettend in de gaten. En we blijven onszelf altijd uitdagen om efficiënter en optimaler te werken.

Toegankelijk

Je bent altijd welkom in de showroom en je kunt ons altijd bellen. We zijn goed bereikbaar, reageren snel en streven naar laagdrempeligheid. Samen met onze klanten gaan we voor het hoogste resultaat.

 

Installatiebedrijf 

Als installatiebedrijf helpen en ondersteunen we onze klanten zo snel mogelijk. Gas, water en elektra zijn essentieel in het dagelijks leven van onze klanten. Wat voor ons 'dagelijks' werk is, is voor onze klanten onbekend terrein. Dit weten we, daarom schakelen we snel, zijn we begripvol en zoeken we altijd naar een oplossing.

Als expert in installatiewerk staan we onze klanten bij als partner. We adviseren en ondersteunen onze klanten, zodat we samen het beste resultaat behalen. We willen een betrouwbare partner zijn waar onze klanten áltijd op kunnen rekenen.

Gecertificeerd

Op al onze diensten en installaties zit onze normering. Wij zijn VCA gecertificeerd met BRL 6000 installateurs en lid van Techniek Nederland.

Je krijgt dus gegarandeerd kwaliteit!

Tot ziens, in onze showroom aan de Nijverheidsstraat 22 te Rijssen.

 

Maak een afspraak