Gas, water en elektra zijn vanzelfsprekende elementen in uw dagelijks leven waar u terecht niet meer bij stilstaat. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek, staat er wel bij stil en zorgt dat dit comfort vanzelfsprekend blijft. Of u nu alleen maar op de knop wilt drukken en aan de kraan wilt draaien, of dat u zelf een handige jongen bent, vertrouw op de kwaliteit van Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek.

Een betrouwbaar advies

Een bedrijfszekere installatie en een snelle adequate service; voor minder hoeft u het niet te doen. Of u nu particulier woningbezitter bent, een bedrijf hebt of een organisatie vertegenwoordigt; bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek bent u verzekerd van de kwaliteit van de gecertificeerde waarborginstallateur met daarachter Techniek Nederland.

24/7 storingsdiensten

Ons bedrijf staat voor tevreden mensen. U kunt ook bij ons terecht voor zonnepanelen en CV onderhoud in de regio Rijssen, Holten, Wierden, Almelo, Nijverdal, Enter, Markelo, Goor en Hellendoorn.

Installatiebedrijf 

Voor de beste kwaliteit en vriendelijke medewerkers die de tijd voor uw probleem nemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn gediplomeerd en gespecialiseerd om uw installatie-problemen op te lossen. Daarnaast gaan onze monteurs regelmatig op cursus om zo niet ingehaald te worden door de nieuwste technieken.

Gecertificeerd

Op al onze diensten en installaties zit onze normering. Wij zijn VCA gecertificeerd met BRL 6000 installateurs en lid van Techniek Nederland. Voor zekerheid komt u dus gewoon naar Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

Tot ziens, in onze showroom aan de Nijverheidsstraat 22 te Rijssen.

 

Maak een afspraak