Hier vind je alle informatie over de door ons gerealiseerde projecten. Deze opdrachten variëren van klein- tot grootschalige opdrachten.

Als installatiebedrijf helpen en ondersteunen we onze klanten zo snel mogelijk. We zijn expert in installatiewerk en staan onze klanten bij als partner. We adviseren en ondersteunen onze klanten, zodat we samen het beste resultaat behalen. We willen een betrouwbare partner zijn waar onze klanten áltijd op kunnen rekenen.

Jouw mogelijkheden bespreken? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom!

Project fam. Garretsen Steenwijk

Voor de familie Garretsen in Steenwijk mochten wij de pergola voorzien van zonnepanelen. Een pergola is een overkapping van staanders, met daar bovenop een aantal horizontale balken. 

Met deze solar pergola kan de familie overdag lekker in de schaduw bezig, terwijl het zonlicht op de zonnepanelen energie opwekt. Zo genieten ze niet alleen langer van de zon, het levert ze ook nog wat op.

Een mooie en uitdagende klus die we niet elke dag krijgen!

Project Laren GLD

In Laren hebben wij een Wolf CHC 10 monoblock lucht-/water warmtepomp gemonteerd, met een Wolf CHC 300-50 gecombineerde binnenunit van 280 liter. De huidige verdeler is vervangen door een nieuwe pomploze robot vloerverwarmingsverdeler.

We kregen complimenten van de klant, die kunnen wij in onze zak steken!

“De mannen hebben echt fantastisch werk afgeleverd. Het vakmanschap straalt ervan af. Buiten de looks, werkt het ook nog eens probleemloos.”

Jouw mogelijkheden bespreken? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom!

Maak een afspraak