Ter Harmsel

Morsweg 7a
7461 AG Rijssen
0548-512113
info@terharmsel-rijssen.nl

Showroom Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek, Rijssen

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is al 50 jaar een begrip in de regio Rijssen. Ter Harmsel staat met 30 medewerkers voor gedegen vakwerk en service. Onze showroom is een inspirerende omgeving wanneer u uw badkamer volledig wilt vernieuwen of gedeeltelijk renoveren. U kunt zich oriënteren en laten adviseren over verschillende oplossingen. Of het nu gaat om een complete badkamer, een nieuwe douche of kraan of wanneer u meer wilt weten over energiebesparing; wij staan voor u klaar. Wij zijn o.a. werkzaam in de regio’s Rijssen, Holten, Wierden, Almelo, Nijverdal, Enter, Markelo, Goor en Hellendoorn.

Maak een afspraak >

Showroom Ter Harmsel
Showroom Ter Harmsel

Winkel

Klust u graag zelf? Ook de doe-het-zelver kan bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek terecht. Wij hebben een winkel met een uitgebreid assortiment waar u de beste materialen tegen bouwmarkt prijzen kunt vinden.

U kunt bij ons terecht voor o.a. installatiematerialen, verlichting, verwarming, elektra, veiligheid en sanitaire voorzieningen. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Winkel Ter Harmsel

Showroom Ter Harmsel

Badkamer showroom

In onze volledig vernieuwde showroom vindt u alles als het gaat om badkamers. Wij bieden u een uitgebreide collectie tegels, baden, kranen, badkamermeubelen, douchebakken, douchecabines en radiatoren. Kortom het totaalpakket voor uw nieuwe of te renoveren badkamer. Bezoek onze badkamer showroom en laat u inspireren en adviseren.

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om te betalen middels achteraf betaling. Dit kan prettig zijn wanneer u bezig bent met een langdurig project. Voor kleine hoeveelheden kunt u contant of met pin betalen. Professionele afnemers (MKB) kunnen eveneens op rekening kopen.

Maak een afspraak >


Installatietechniek

U kunt bij ons terecht voor advies, aanschaf en installatie van sanitair, de renovatie van uw toilet of de renovatie van uw badkamer maar ook elektra, verwarming en klimaatbeheersing. Denk ook aan werkzaamheden aan uw meterkast, dakbedekking, gas en water en duurzame oplossingen zoals zonnepanelen. Wij staan bekend om onze deskundigheid op het gebied van installatietechniek.

Vraag een offerte aan >

Een betrouwbare installatie

Badkamergarantie

Een nieuwe badkamer is een hele investering. Naast service en vakbekwaamheid willen wij u ook graag waterdichte garanties geven. Daarom zijn wij aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie (NBG). Dit is een onafhankelijke stichting waar sanitair specialisten zich bij aan kunnen sluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden. U kunt de garanties lezen op de website van NBG. Deze garanties maken het genieten van uw nieuwe badkamer nog makkelijker. En u hoeft er niets extra’s voor te betalen.


Routebeschrijving

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen