Atlantic Aurera Add-on 5kW

€ 7.200,00 *
Brochure Offerte aanvragen * Bovenstaande prijs is een indicatieve prijs.

Product informatie

Atlantic Aurera Add-on 5 kW Hybride luchtwarmtepomp op de bestaande cv-ketel in de woning (max. leidinglengte tot 10 meter tussen de binnen- en de buitenunit, geen STEK-handelingen)

De meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit voor elke cv-ketel
Hybride warmtepomp opstellingen worden steeds populairder. Het is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is. De Aurea 5 Hybrid add-on is een hybride warmtepomp zonder binnen-unit, zodat de ruimte in je woning behouden blijft en hij past op elke cv-ketel.  Het verbetert het energielabel van de woning en daarmee de waarde van de woning. Kortom, een echte boost voor elke cv-installatie.


*Bovenstaande prijzen voor de hybride warmtepomp is exclusief buffervat! Optioneel een buffervat toepassen is de meerprijs hiervoor (25 liter) á €. 450,00 inclusief btw en (50 liter) á €. 495,00 inclusief btw.

Specificaties

Merk: Atlantic
Serie: Aurea 5
Type: Hybrid add-on

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Wilt u precies weten wat het plaatsen van een nieuwe warmtepomp gaat kosten? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.