Nefit-Bosch Compress 7400i 7kW

€ 11.950,00 *
Brochure Offerte aanvragen * Bovenstaande prijs is een indicatieve prijs.

Product informatie

Nefit-Bosch Compress 7400i 7 B - 7 kW Hybride luchtwarmtepomp op bestaande cv-ketel in woning (max. leidinglengte tot 10 meter tussen de binnen- en de buitenunit, geen STEK-handelingen)

Met maar 33 dB (A) op 3 meter afstand is deze buitenunit in de stilste stand letterlijk fluisterstil. Dat maakt de warmtepomp buitenunit Bosch Compress 7400i AW bij uitstek geschikt voor geluidskritische toepassingen. Bijvoorbeeld als de buitenunit in de buurt van de perceelgrens of een terras of balkon wordt geplaatst. Deze fraai vormgegeven buitenunit is voorzien van een speciale diffuser en andere slimme technieken, waarmee het geluidsniveau een stuk lager ligt dan dat van vergelijkbare buitenunits. Bovendien is hij niet alleen stil, maar qua stroomverbruik ook nog eens extra efficiënt.


*Bovenstaande prijzen voor de hybride warmtepomp is exclusief buffervat! Optioneel een buffervat toepassen is de meerprijs hiervoor (25 liter) á €. 450,00 inclusief btw en (50 liter) á €. 495,00 inclusief btw.

Specificaties

Merk: Nefit-Bosch
Serie: Compress 7400i
Type: Hybride warmtepomp 7kW

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Wilt u precies weten wat het plaatsen van een nieuwe warmtepomp gaat kosten? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.