€ 12.195,00 *
Brochure Offerte aanvragen * Bovenstaande prijs is een indicatieve prijs.

Product informatie

Nibe F2040-8 - 8 kW Hybride luchtwarmtepomp op bestaande cv-ketel in woning (max. leidinglengte tot 15 meter tussen de binnen- en de buitenunit, geen STEK-handelingen)

De NIBE F2040 is een stille, modulerende inverter-gestuurde monoblock lucht/water warmtepomp. NIBE levert deze warmtepomp in vier verschillende uitvoeringen met een maximaal vermogen van 6,8 tot 16 kW. In combinatie met een uitgebreid assortiment bijpassende binnenunits en regelingen kan met de serie F2040 lucht/water warmtepompen dan ook een passende warmtepompinstallatie voor iedere situatie worden samengesteld.De warmtepomp is met een passend vermogen geschikt voor toepassing in een all-electric installatie, maar kan met een (bestaande) cv-ketel ook uitstekend worden gecombineerd in een hybride installatie. Door de monoblock-uitvoering mag elke vakbekwame installateur de F2040 zonder F-gassencertificaat installeren.Dankzij de uitgebreide mogelijkheden voor bijvoorbeeld communicatie met internet beschik je met de NIBE F2040 over een state-of-the art warmtepomp die een optimaal binnenklimaat waarborgt en tegelijkertijd rekening houdt met het milieu.


*Bovenstaande prijzen voor de hybride warmtepomp is exclusief buffervat! Optioneel een buffervat toepassen is de meerprijs hiervoor (25 liter) á €. 450,00 inclusief btw en (50 liter) á €. 495,00 inclusief btw.

Specificaties

Merk: Nibe
Serie: F2040
Type: Hybride 8kW

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Wilt u precies weten wat het plaatsen van een nieuwe warmtepomp gaat kosten? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.