Maatregelen betreft Corona virus (COVID-19)

Beste relatie,

We houden ons er allemaal mee bezig. Ons dagelijks leven is afgelopen paar weken volledig veranderd. Scholen en universiteiten blijven voorlopig dicht.  Mensen werken als dat mogelijk is thuis. Supermarkten en leveranciers hebben moeite om de schappen gevuld te houden. We worden geadviseerd sociaal contact zoveel mogelijk te beperken. Heel Nederland voelt de impact van de Coronacrisis. Ondanks deze ongekende situatie willen we bij Ter Harmsel Sanitair & Installatietechniek wel voor u klaar blijven staan. Zowel telefonisch en per mail en (mits de omstandigheden dat toelaten) op locatie. 

Onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Bij Ter Harmsel Sanitair & Installatietechniek houden we de ontwikkelingen omtrent de Coronacrisis nauwlettend in de gaten. Bovendien volgen wij alle adviezen van het RIVM op, om het risico op een eventuele verspreiding van het virus tot een minimum te beperken. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom willen wij u graag wijzen op het volgende:

1. Transparantie over gezondheidsklachten

Indien onze medewerkers gezondheidsklachten hebben, mogen zij vanzelfsprekend niet aan het werk. Indien u een afspraak met ons heeft, mag u er dan ook van uit gaan dat u bezocht wordt door een medewerker die geen klachten heeft. In lijn met de voorschriften verwachten we ook van u dat u tijdig contact met ons opneemt als u zelf gezondheidsklachten ervaart. We zullen dan in goed overleg de afspraak op een andere datum inplannen. 

2. Gepaste afstand

Wanneer onze medewerkers bij u langskomen, houden zij gedurende de werkzaamheden fysiek minimaal twee meter afstand.

3. Geen fysiek contact

Wij schudden de komende tijd geen handen. Niet met elkaar, en niet met onze leveranciers, zakenrelaties en klanten. 

4. Voorkomen van samenscholing

Eveneens in lijn met de adviezen van het RIVM, streven wij ernaar om samenscholing te voorkomen. We zorgen er dan ook voor dat we ons zo min mogelijk met meerdere mensen in een ruimte bevinden.  

5. Handen wassen

Onze monteurs en adviseurs zullen bij bezoek op locatie bij binnenkomst en vertrek zijn handen wassen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf dat u van dienst kan zijn op het gebied van sanitair, badkamers of CV-ketels? Of heeft u behoefte aan deskundig advies met betrekking tot duurzame oplossingen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven de voorkeur aan een afspraak op afstand; dit kan zowel telefonisch als via videobellen. Persoonlijke afspraken behoren wel tot de mogelijkheden, mits de hierboven genoemde zaken in acht worden genomen. 

Laten we elkaar blijven steunen in deze onzekere tijden!


Met vriendelijke groet,
Ter Harmsel Sanitair & Installatietechniek

Neem direct contact op
Met een ervaren installateur
Contact opnemen