Werken bij Ter Harmsel? Dat wil je! Je werkt aan gave projecten in een persoonlijk en betrokken bedrijf. Met veel gezelligheid en activiteiten. Wij zijn hét bedrijf waar we samen de beste totaaloplossing leveren. Met ons team van experts kunnen wij de beste kwaliteit leveren en daar zijn we trots op!

Wil je weten hoe het is om te werken bij Ter Harmsel? Je leest het hier!

Direct door naar de vacatures? Klik hier!
Stage lopen bij Ter Harmsel? Klik hier!

Wil je meer informatie of solliciteren? Mail Erik met jouw gegevens: [email protected] of bel ons op: 0548-512113.

Werken aan gave projecten

Als totaalinstallateur nemen we deel aan het volledige project, waardoor je het resultaat van je inspanningen echt ziet. We hebben een passie voor ons vak.

We leveren een hoge kwaliteit doordat iedereen een expert is in zijn vakgebied. We willen iedereen voorzien van de beste installatieoplossingen.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een badkamer, het repareren van een cv-ketel of het aanleggen van riolering, samen met al onze experts regelen wij het!

Meer informatie of solliciteren? Klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn een gezellig en actief bedrijf

Meerdere keren per jaar plannen we leuke evenementen voor het hele team, waaronder personeelsfeesten, teamactiviteiten, bouwvakborrels en eindejaarsactiviteiten.

Ook organiseren we elke vrijdagmiddag een borrel, vaak met iets extra's zoals een barbecue-workshop. Om de heerlijke lekkernijen te compenseren, kun je fit blijven met korting op een sportschoolabonnement.

Meer informatie of solliciteren? Klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

We zijn betrokken & persoonlijk 

Bij Ter Harmsel zijn we betrokken met jou, we leren je graag beter kennen. Wat zijn jouw interesses en op welke manier kunnen wij daaraan bijdragen? Aangezien werk een aanzienlijk deel van je dagelijkse leven inneemt, hechten wij veel waarde aan het feit dat jij je op je gemak voelt op je werkplek.

Wij geven altijd persoonlijk advies en passen onze dienstverlening aan op de specifieke behoeften van de klant. Voor elke situatie zoeken we naar een oplossing op maat. Ons streven is het opbouwen van langdurige relaties.

Meer informatie of solliciteren? Klik hier!

 

 

Wil jij samen met ons een topprestatie leveren als collega?

Meer informatie of solliciteren? Klik hier!