Werken bij Ter Harmsel? Dat wil je! Je werkt aan gave projecten in een persoonlijk en betrokken bedrijf. Met veel gezelligheid en activiteiten. Wij zijn hét bedrijf waar we samen de beste totaaloplossing leveren. Met ons team van experts kunnen wij de beste kwaliteit leveren en daar zijn we trots op!

Wil je weten hoe het is om te werken bij Ter Harmsel? Je leest het hier!

Direct door naar de vacatures? Klik hier!

Wil je meer informatie of solliciteren? Mail Erik met jouw gegevens: [email protected] of bel ons op: 0548-512113!

Werken aan gave projecten

We zijn totaalinstallateur dus we zijn bij het gehele project betrokken. Zo zie je echt het resultaat van jouw werk. We hebben een passie voor ons vak.

We leveren een hoge kwaliteit doordat iedereen een expert is in zijn vakgebied. We willen iedereen voorzien van de beste installatie-oplossing.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een badkamer, het repareren van een CV-Ketel of het aanbrengen van riolering. Samen met al onze experts regelen wij het!

Meer informatie of solliciteren? Klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je komt werken bij een gezellig en actief bedrijf

We organiseren een aantal keer per jaar gave activiteiten met het gehele team. Een personeelsfeest, -activiteit, bouwvakborrel of eindejaar activiteit.

Ook hebben we iedere vrijdagmiddag een borrel met regelmatig iets extra’s, zoals een bbq workshop. Om al dat lekkers te compenseren word je fit dankzij korting op een abonnement van een sportschool.

Meer informatie of solliciteren? Klik hier!

 

We zijn betrokken & persoonlijk 

Bij Ter Harmsel zijn we betrokken met jou, we leren je graag beter kennen. Wat zijn jouw interesses en hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Je werk, is een groot deel van je dagelijkse leven, daarom vinden wij het belangrijk dat jij op jouw plek zit.

We geven altijd persoonlijk advies en we leveren dienstverlening naar de behoefte van de klant. Voor iedere situatie zoeken we een maatwerk oplossing. We streven naar een lange termijn relatie. 

Meer informatie of solliciteren? Klik hier!

 

 

Zet jij samen met ons jouw schouder eronder zodat we als collega’s een topprestatie kunnen leveren?!

Meer informatie of solliciteren? Klik hier!