Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is sinds 1967 een begrip in de regio Rijssen. Ter Harmsel staat met ruim 60 medewerkers voor gedegen vakwerk en service.

We zijn hét adres voor al je installatiewerk. We zetten het belang van onze klanten voorop, we denken mee, bieden verrassende oplossingen en helpen onze klanten zo snel en goed mogelijk.

Je kunt je bij ons oriënteren en laten adviseren over verschillende oplossingen. Of het nu gaat om een complete badkamer, een nieuwe douche of kraan of wanneer je meer wilt weten over energiebesparing; wij staan voor je klaar.

Kom gezellig langs in onze showroom!

Openingstijden

Openingstijden showroom
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur

Openingstijden kantoor
Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur tot 17:00 uur

*Voor zakelijke klanten is ons afhaalmagazijn op maandag tussen 08:00 en 16:00 uur op afroep bereikbaar via Wattstraat 10a voor onderdelen.

Winkel - InstalCenter

Onze InstalCenter biedt alles wat de traditionele bouwmarkt je niet biedt. Advies van een expert, het leveren van losse onderdelen én we zijn laagdrempelig. Jij vertelt ons jouw verbouwplannen of wensen en wij regelen alles!

Als doe-het-zelver en zzp'er kun je altijd terecht in onze winkel met een uitgebreid assortiment waar je de beste materialen tegen bouwmarkt prijzen kunt vinden.

Je kunt bij ons terecht voor o.a. installatiematerialen, verlichting, verwarming, elektra, veiligheid en sanitaire voorzieningen. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Meer over Instalcenter

 


 

Installatietechniek

We bieden onze klanten een totaaloplossing. Als installatiebedrijf helpen en ondersteunen we jou zo snel mogelijk. Gas, water en elektra zijn essentieel in jouw dagelijks leven. Wat voor ons 'dagelijks' werk is, is voor jou onbekend terrein. Dit weten we, daarom schakelen we snel, zijn we begripvol en zoeken we altijd naar een oplossing.

Je kunt bij ons terecht voor advies, aanschaf en installatie van sanitair, de renovatie van het toilet of de renovatie van je badkamer. Ook voor elektra, verwarming en klimaatbeheersing ben je bij ons op het juiste adres. Werkzaamheden aan de meterkast, dakbedekking, gas en water en duurzame oplossingen zoals zonnepanelen.

Wij leveren je de beste totaaloplossing!

Meer over onze werkzaamheden


 

Badkamer showroom

Altijd de perfecte badkamer voor jou! Samen met het team van Sanitair, willen we jou van dé perfecte badkamer voorzien. Een unieke, functionele en kwalitatieve badkamer, waar je jarenlang van kunt genieten.

In onze volledig vernieuwde showroom vindt je alles als het gaat om badkamers. Een uitgebreide collectie tegels, baden, kranen, badkamermeubelen, douchebakken, douchecabines en radiatoren. Kortom hét totaalpakket voor jouw nieuwe badkamer.

Kom gezellig langs in onze showroom!

Als extra service bieden wij je de mogelijkheid om te betalen middels achteraf betaling. Dit kan prettig zijn wanneer je bezig bent met een langdurig project. Voor kleine hoeveelheden kun je contant of met pin betalen. Professionele afnemers (MKB) kunnen eveneens op rekening kopen.

Bekijk onze badkamer website

Badkamergarantie

Een nieuwe badkamer is een hele investering. Naast service en vakbekwaamheid willen wij je ook graag waterdichte garanties geven. Daarom zijn wij aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie (NBG). Dit is een onafhankelijke stichting waar sanitair specialisten zich bij aan kunnen sluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden. Je kunt de garanties lezen op de website van NBG. Deze garanties maken het genieten van jouw nieuwe badkamer nog makkelijker. En je hoeft er niets extra’s voor te betalen.


 

Routebeschrijving