€ 16.295,00 *
Bruchure Offerte aanvragen * Bovenstaande prijs is een indicatieve prijs.

Product informatie

Nibe S2125-8 - 8 kW Hybride luchtwarmtepomp op bestaande cv-ketel in woning (hogere temp.) (max. leidinglengte tot 15 meter tussen de binnen- en de buitenunit, geen STEK-handelingen)

De NIBE S2125 is een modulerende lucht/water monoblock warmtepomp die een uitstekende basis vormt voor een energiezuinige comfortinstallatie op maat. Hij is leverbaar in twee vermogens en kan worden gecombineerd met diverse complete binnenunits (zoals de NIBE VVM S320) en losse regelunits (zoals de NIBE SMO S40). De NIBE S2125 is de stilste lucht/water warmtepomp in de markt en onderscheidt zich tevens door een zeer hoog rendement. Dankzij de maximale cv-aanvoertemperatuur van liefst 75 °C is deze hoog temperatuur warmtepomp – mét behoud van het bestaande afgiftesysteem met radiatoren – ook prima toepasbaar in bestaande woningen. Door de toepassing van een natuurlijk koudemiddel onderscheidt hij zich bovendien door een zeer lage GWP-waarde (Global Warming Potential) van slechts 3. Een installatie met een NIBE S2125 levert niet alleen cv-verwarming, koeling en/of warmtapwater, maar biedt via de bijpassende complete binnenunits en regelunits ook de mogelijkheid om hem via een app op je smartphone of tablet te bedienen. De complete binnenunits en regelunits uit de NIBE S-serie kunnen bovendien draadloos te communiceren met een brede range draadloze Smart Home componenten.


*Bovenstaande prijzen voor de hybride warmtepomp is exclusief buffervat! Optioneel een buffervat toepassen is de meerprijs hiervoor (25 liter) á €. 450,00 inclusief btw en (50 liter) á €. 495,00 inclusief btw.

Specificaties

Merk: Nibe
Serie: S2125
Type: Hybride 8kW

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Wilt u precies weten wat het plaatsen van een nieuwe warmtepomp gaat kosten? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.