Nibe S2125 / SMO S40 8kW

€ 18.515,00 *
Brochure Offerte aanvragen * Bovenstaande prijs is een indicatieve prijs.

Product informatie

Nibe S2125 – 8 kW (400V) Solo All electric luchtwarmtepomp SMO S40 op huidige plek van cv-ketel (max. leidinglengte tot 15 meter tussen de binnen- en de buitenunit, geen STEK-handelingen)

De NIBE S2125 is een modulerende lucht/water monoblock warmtepomp die een uitstekende basis vormt voor een energiezuinige comfortinstallatie op maat. Hij is leverbaar in twee vermogens en kan worden gecombineerd met diverse complete binnenunits (zoals de NIBE VVM S320) en losse regelunits (zoals de NIBE SMO S40). De NIBE S2125 is de stilste lucht/water warmtepomp in de markt en onderscheidt zich tevens door een zeer hoog rendement. Dankzij de maximale cv-aanvoertemperatuur van liefst 75 °C is deze hoog temperatuur warmtepomp – mét behoud van het bestaande afgiftesysteem met radiatoren – ook prima toepasbaar in bestaande woningen. Door de toepassing van een natuurlijk koudemiddel onderscheidt hij zich bovendien door een zeer lage GWP-waarde (Global Warming Potential) van slechts 3. Een installatie met een NIBE S2125 levert niet alleen cv-verwarming, koeling en/of warmtapwater, maar biedt via de bijpassende complete binnenunits en regelunits ook de mogelijkheid om hem via een app op je smartphone of tablet te bedienen. De complete binnenunits en regelunits uit de NIBE S-serie kunnen bovendien draadloos te communiceren met een brede range draadloze Smart Home componenten.

De NIBE SMO S40 is een intelligente regelunit voor NIBE lucht/water warmtepompen en de aangesloten binneninstallatie. In combinatie met een of meer NIBE lucht/water warmtepompen, boilers of additionele warmtebronnen vormt de regelunit een compleet klimaatsysteem voor woningen en utiliteit.De NIBE SMO S40 biedt maximale flexibiliteit op het gebied van systeemoplossingen. Hij kan voor een installatie op maat worden aangesloten op diverse componenten, zoals een boiler, additionele warmtebronnen en andere accessoires. Door één regelunit kunnen maximaal acht NIBE lucht/water warmtepompen worden aangestuurd.


*Exclusief het aanpassen en/of aanvragen van de aangepaste nuts voorziening (kracht, 3-fase energie invoering) bij de netbeheerder Enexis. Deze dient u zelf aan te vragen en te verzorgen. De kosten die hiervoor gerekend worden, komen voor uw rekening en worden door Enexis apart aan u doorberekend. Indicatieve prijs volgens Enexis om van 1-Fase naar een 3x25A aansluiting te gaan is €. 268,24 inclusief btw. Wij verwijzen u hiervoor door naar de website van Enexis, www.enexis.nl

Specificaties

Merk: Nibe
Serie: S2125
Type: SMO S40

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Wilt u precies weten wat het plaatsen van een nieuwe warmtepomp gaat kosten? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.