Nibe S2125 / VVM S320 8kW

€ 22.325,00 *
Brochure Offerte aanvragen * Bovenstaande prijs is een indicatieve prijs.

Product informatie

Nibe S2125 - 8 kW (400V) Solo All electric luchtwarmtepomp met een VVM S320 gecombineerde binnenunit (180 liter tapwater) op huidige plek van cv-ketel, afhankelijk van de locatie (geen trap) (max. leidinglengte tot 15 meter tussen de binnen- en de buitenunit, geen STEK-handelingen)

De NIBE S2125 is een modulerende lucht/water monoblock warmtepomp die een uitstekende basis vormt voor een energiezuinige comfortinstallatie op maat. Hij is leverbaar in twee vermogens en kan worden gecombineerd met diverse complete binnenunits (zoals de NIBE VVM S320) en losse regelunits (zoals de NIBE SMO S40). De NIBE S2125 is de stilste lucht/water warmtepomp in de markt en onderscheidt zich tevens door een zeer hoog rendement. Dankzij de maximale cv-aanvoertemperatuur van liefst 75 °C is deze hoog temperatuur warmtepomp – mét behoud van het bestaande afgiftesysteem met radiatoren – ook prima toepasbaar in bestaande woningen. Door de toepassing van een natuurlijk koudemiddel onderscheidt hij zich bovendien door een zeer lage GWP-waarde (Global Warming Potential) van slechts 3. Een installatie met een NIBE S2125 levert niet alleen cv-verwarming, koeling en/of warmtapwater, maar biedt via de bijpassende complete binnenunits en regelunits ook de mogelijkheid om hem via een app op je smartphone of tablet te bedienen. De complete binnenunits en regelunits uit de NIBE S-serie kunnen bovendien draadloos te communiceren met een brede range draadloze Smart Home componenten.

De NIBE VVM S320 is een complete binnenunit voor combinatie met een NIBE lucht/water warmtepomp, waarmee een uiterst efficiënt klimaatsysteem voor je huis wordt gecreëerd. De NIBE VVM S320 is voorzien van een slimme, gebruiksvriendelijke regeling die zorgt voor efficiënte verwarming, koeling en de bereiding van warmtapwater met hoge prestaties. De NIBE VVM S320 is een complete, gebruiksklare oplossing die eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Dankzij de geïntegreerde wifi vormt de S-serie een natuurlijk onderdeel van je Smart Home. De slimme technologie regelt automatisch het binnenklimaat, terwijl jij de volledige controle hebt via je smartphone of tablet. Het resultaat: maximaal comfort en minimaal energieverbruik, terwijl je tegelijkertijd de natuur een handje helpt.


*Exclusief het aanpassen en/of aanvragen van de aangepaste nuts voorziening (kracht, 3-fase energie invoering) bij de netbeheerder Enexis. Deze dient u zelf aan te vragen en te verzorgen. De kosten die hiervoor gerekend worden, komen voor uw rekening en worden door Enexis apart aan u doorberekend. Indicatieve prijs volgens Enexis om van 1-Fase naar een 3x25A aansluiting te gaan is €. 268,24 inclusief btw. Wij verwijzen u hiervoor door naar de website van Enexis, www.enexis.nl

Specificaties

Merk: Nibe
Serie: S2125
Type: VVM S320

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Wilt u precies weten wat het plaatsen van een nieuwe warmtepomp gaat kosten? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.