€ 8.195,00 *
Brochure Offerte aanvragen * Bovenstaande prijs is een indicatieve prijs.

Product informatie

Remeha Elga Ace 6 kW Hybride luchtwarmtepomp op de bestaande cv-ketel in de woning (max. leidinglengte tot 10 meter tussen de binnen- en de buitenunit, kan tot max. 30 meter!)

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.


*Bovenstaande prijzen voor de hybride warmtepomp is exclusief buffervat! Optioneel een buffervat toepassen is de meerprijs hiervoor (25 liter) á €. 450,00 inclusief btw en (50 liter) á €. 495,00 inclusief btw.

Specificaties

Merk: Remeha
Serie: Elga Ace
Type: 6 kW Hybride
Verwarmen Ja

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Wilt u precies weten wat het plaatsen van een nieuwe warmtepomp gaat kosten? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.