Sanitair Rijssen

Wij bieden u een ruim en divers assortiment sanitair. Of u nu opzoek bent naar een badkamermeubel, een doucheset, een luxe ligbad, de perfecte kraan of radiator u vindt het bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek in Rijssen. Ook sauna’s, whirlpools, jacuzzi’s, massage- en regendouches zijn voor ons geen uitzondering.

Wij helpen u graag met professioneel advies zodat u de juiste keuze maakt op sanitair gebied.

Maak direct een afspraak


3D Badkamer ontwerp

Heeft u zelf al ideeën voor uw nieuwe badkamer? Met ons 3D ontwerpprogramma kunt u eenvoudig beginnen met het ontwerp van uw badkamer. Sla uw ontwerp op, neem het mee naar onze showroom en samen kijken we naar uw wensen en voorkeuren en realiseren we uw droombadkamer.

Ga naar het ontwerp programma


Sanitair showroom

In onze showroom worden de allernieuwste producten en trends op het gebied van sanitair tentoongesteld. Ons ruime assortiment van o.a. douches, badmeubels, toiletten, badkameraccessoires en baden wordt regelmatig aangevuld. Ouder worden komt soms ook met ongemakken en ook speciaal daarvoor hebben we diverse badkameroplossingen en aangepast sanitair.

Naast sanitair en alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van service en onderhoud aan de sanitaire installaties, kunt u bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek ook voor o.a. het volgende terecht: aankoop van een nieuwe CV-ketel, CV installatie, CV-ketel onderhoud, airconditioning, riolering, water, gas, elektra, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking, zonne-energie, verwarming waaronder kachels en meer.