Ter Harmsel | Roosdom Tijhuis neemt meerderheidsbelang in Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

Roosdom Tijhuis neemt meerderheidsbelang in Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

RIJSSEN: Roosdom Tijhuis heeft op 25 januari 2024 een meerderheidsbelang verworven in Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek. De overname van de meerderheidsaandelen is voor Roosdom Tijhuis van belang omdat installaties in de huidige tijd van bouwen een steeds grotere rol spelen. Het past daarom in de strategie van Roosdom Tijhuis om deze activiteiten op te nemen binnen de groep.

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek blijft voortbestaan als een zelfstandige onderneming en zal haar klanten op de vertrouwde manier blijven bedienen. Met de overname heeft Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek een sterke aandeelhouder gevonden die de continuïteit en verdere uitbouw van de activiteiten kan faciliteren en borgen.

Roosdom Tijhuis en Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek werken al ruim 35 jaar tot tevredenheid samen. De huidige eigenaar Erik ter Harmsel blijft als directeur en aandeelhouder aan de organisatie verbonden. Hij is blij met de overname. ‘Hierdoor kunnen we Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek nog beter door ontwikkelen en blijven innoveren.’

Over Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is in 1967 opgericht in Rijssen en als totaalinstallateur actief in de particuliere en de zakelijke markt. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een middelgrote installateur. Ruim 60 medewerkers zetten zich elke dag weer in om alle klanten te geven waar ze recht op hebben. De werkzaamheden bestaan uit het installeren en onderhouden van sanitaire en werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in woningen, woongebouwen en kleine utilitaire gebouwen in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Dit voor zowel zakelijke als  particuliere opdrachtgevers.

Over Roosdom Tijhuis

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestigingsprojecten. Naast eigen projecten, ontwikkelt, ontwerpt en bouwt Roosdom Tijhuis diverse projecten voor gemeente, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Roosdom Tijhuis bouwt haar woningen met geprefabriceerde wand-, vloer- en dakelementen. Zij doet vrijwel alles zelf; van planontwikkeling, architectuur en kopersbegeleiding tot aan de productie van kozijnen en daken en de realisatie op de bouwlocatie. In 2023 verkocht Roosdom Tijhuis ruim 600 woningen aan particuliere klanten, corporaties en beleggers. Daarnaast realiseert zij onder haar label Bouwvoorzorg jaarlijks zo’n 150 zorgeenheden voor diverse zorgpartijen. Er werken circa 250 mensen verdeeld over de twee vestigingen: Rijssen en Capelle aan den IJssel.


Laatste nieuwsberichten: