Product informatie

Steeds meer mensen zijn met verduurzaming bezig. Daarom is de Calenta Ace standaard voorbereid op slim koppelen met duur­zame technieken zoals een zonneboiler. In onze nieuwe cv-ketel is de zonneboilerregeling namelijk al helemaal geïntegreerd.

De Calenta Ace is ook te koppelen met een warmtepomp tot een hybride systeem. Dat kan bij aanschaf, maar ook nog in een later stadium bij uitbreiding van de installatie. De Calenta Ace is hoe dan ook Hybrid Ready en daarmee de cv-ketel van de toekomst.

De nieuwe Calenta Ace is voorzien van een slimme (tap)sensor die zorgt voor ruime hoeveelheden warm water met een stabiele temperatuur. In zijn klasse is hij daarmee zelfs koploper! En dat zorgt voor ongekend luxe wooncomfort.

Nooit meer water bijvullen met de unieke automatische (bij)vulinrichting! De Calenta Ace kan worden uitgebreid met een voor Nederland unieke, intelligente (bij)vul­inrich­ting. Het werkt simpel en slim. Wanneer de waterdruk in de cv-installatie te laag wordt, zorgt eSmart Inside ervoor dat de ketel volautomatisch wordt bijgevuld, maar nooit te veel of te vaak.

Specificaties

Merk: Remeha
Serie: Calenta Ace
Type: 40C
Tapcapaciteit bij 60C: 11,1 ltr/min
Tapcapaciteit bij 40C: 19,5 ltr/min
Warmwaterklasse: CW5
Capaciteit CV: 35,9 kw
Gewicht: 40 kg
Afmeting hxbxd cm: 69x45x45 cm cm
Rendement: HR
A-label pomp: Ja
Garantie warmtewisselaar: 10 jr

Stel hieronder uw eigen offerte samen

Stap 1: Kies uw extra pakketten

Stap 2: Onderhoudscontract

Naast het plaatsen van diverse verwarmingsinstallaties verzorgt Ter Harmsel ook de service en het onderhoud voor uw installaties.  Lees meer >

Stap 3: Foto's uploaden

Voeg foto's bij van uw huidige cv-ketel situatie

Uw prijs

Calenta Ace 40C € 2.895,00
Incl. Remeha Q-Sense € 195,00
Totaal: € 2.895,00

Onderhoudscontract

Bovenstaande prijzen zijn inclusief installatie Wij monteren deze ketel binnen een straal van 20km Direct aanvragen