CV onderhoudsabonnementen

We werken met drie verschillende abonnementen. Ieder abonnement heeft zijn eigen voordelen. Op deze pagina vind je het verschil per abonnement. Bij onze abonnementen betaal je een vast bedrag per maand. Hierdoor kom je nooit meer voor onverwachte hoge kosten te staan en heb je nooit verrassingen achteraf. Afhankelijk van het abonnement is een groot deel van de kosten inclusief.

Onderhoudscontract aanvragen

De abonnementen zijn alleen af te sluiten bij CV’s:

Met een max. capaciteit van 42 KW;
Van een gerenommeerd merk;
Niet ouder dan 15 jaar;
Geplaatst door een erkend installateur.

Daarom moet er altijd vooraf een onderhoudsbeurt/inspectie plaats vinden (kosten € 80,-). 

De drie abonnementen: Onderhoud, Service Plus en All-In: 

Onderhoud: alles goed geregeld

Als u kiest voor Zeker basis, betaal je een vast bedrag per maand. Zeker basis voorziet in regelmatig en deskundig onderhoud. Als je een storing hebt aan je installatie kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op ons doen. Wij zijn dezelfde dag ter plaatse om het probleem op te lossen. Je betaalt hiervoor geen voorrijkosten. Kosten voor arbeid en materiaal worden apart in rekening gebracht.

 

Service plus: Geen arbeidskosten

Wil je meer zekerheid, dan kun je kiezen voor Zeker plus. Voor een vast bedrag per maand heb je met Zeker plus alle zekerheden en comfort van Zeker basis én de garantie dat je geen arbeidskosten hoeft te betalen. Uitsluitend de materiaalkosten worden apart in rekening gebracht.

 

All-in: Optimale zekerheid en comfort

Wil je in alle gevallen op zeker spelen voor een vast bedrag per maand. Kies dan voor All-in. Met aAll-in dek je alle risico's af en worden achteraf geen kosten voor arbeid en toestelgebonden materiaal apart in rekening gebracht. Maximale zekerheid en maximaal comfort dus!

 

Kostenoverzicht per maand (jaarabonnement)

  Zeker basis     Zeker plus     Zeker all-in  
Combiketel / cv-ketel (12 mnd) € 11,95 € 17,65 € 20,95
Combiketel / cv-ketel (24 mnd)   € 7,80 € 11,25 € 15,85

*Prijzen per maand.
*Bij het afsluiten van een abonnement, wordt er vooraf een onderhoudsbeurt/-inspectie uitgevoerd, de kosten zijn normaal €105,- nu voor €80,-.

Onderhoudscontract aanvragen

Voor een onderhoudsabonnement kun je ook bellen naar 0548 - 512113 en wij regelen het!