Gaskeur CW Klasse

Gastoestellen voorzien van het Gaskeurlabel voldoen aan hoge Nederlandse eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Er zijn verschillende soorten gaskeurlabels, die we in eerste instantie individueel zullen behandelen.

Gaskeur CW (Comfort Warm Water)

Om het u makkelijk te maken bij het vinden van het toestel dat past bij uw comfortwensen, is er het Gaskeur-CW label. CW staat voor ‘Comfort Warm Water’. Er zijn zes comfortklassen:

Zoals u ziet is alleen de CW-klasse 6 bedoeld voor gelijktijdig gebruik van keuken en douche, ofwel keuken en bad. Is het dan niet mogelijk om met de andere klassen apparaten gelijktijdig te gebruiken? Dat is wel mogelijk als u enige beperkingen accepteert. Met een waterbesparende perlator op de keukenkraan (wat altijd een goed idee is) en thermostatische kraan met spaardouche voor de douche kunt u al vanaf CW klasse 4 douchen en de keuken gebruiken. Het comfort neemt natuurlijk toe bij een hogere CW-klasse. Indien u meer informatie wilt over CW-klassen, kunt u tevens hier contact opnemen op direct telefonisch contact opnemen op 0548-512113

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kan het volgende voor u betekenen: CV-Ketels, CV onderhoud, sanitair, zonne-energie, sanitair, gas, water, elektra, waterontharders, meterkast, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking, techniek, installatietechniek rijssen.