Uw CV-ketel huren bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

Een nieuwe CV-ketel nodig? Wij bieden u een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-ketel te huren. Hierdoor hoeft u niet ineens een grote investering te doen. U huurt al een CV-ketel bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek vanaf € 22,67 per maand inclusief onderhoud en reparaties. Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze All-in service.

Neem direct contact op

 

Voordelen van huren van een HR-ketel op een rij:

  • Geen grote uitgave ineens
  • Laag termijnbedrag
  • Zekerheid voor een lange periode
  • Geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud en service.

Slimme thermostaat huren?

Wilt u ook graag uw thermostaat bedienen met uw smartphone? Dat kan! Huur naast uw CV ook een slimme thermostaat v.a. €3,03 per maand.

Gratis onderhoud en reparatie aan uw CV-ketel, geen voorrijkosten

Via een huurcontract bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van de CV-ketel verhelpen wij snel en kosteloos. Ook worden er nooit voorrij-kosten, materiaalkosten of arbeidskosten in rekening gebracht. Uw gehuurde CV-ketel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of via 0548-512113.

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kan het volgende voor u betekenen: CV-Ketels, CV onderhoud, sanitair, zonne-energie, sanitair, gas, water, elektra, waterontharders, meterkast, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking, techniek.

Neem direct contact op
Met een ervaren installateur
Contact opnemen