Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over onze werkzaamheden

Als installatiebedrijf helpen en ondersteunen we onze klanten zo snel mogelijk. We zijn expert in installatiewerk en staan onze klanten bij als partner. We adviseren en ondersteunen onze klanten, zodat we samen het beste resultaat behalen. We willen een betrouwbare partner zijn waar onze klanten áltijd op kunnen rekenen.

Wil je graag installatieadvies op maat? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom!

FAQ

Veelgestelde vragen over onze werkzaamheden

Doen jullie aan vloerverwarming leggen?

Wij hebben cv-ketels, warmtepompen en boilers. Een comfortabele temperatuur dat is waar het bij CV om draait, of je nu kiest voor radiatoren, vloerverwarming of een alternatief systeem. Maar daarnaast spelen milieu en energiekosten een steeds belangrijker rol. Wij ontwerpen en verzorgen de installatie volgens jouw eisen en wensen. En we garanderen bedrijfszekerheid via uitgekiende goedkope onderhoudscontracten.

Ontstoppen jullie ook de gootsteen?

Is de riolering verstopt of is er een lekkage bij jouw riolering? We helpen je graag vakkundig en snel. Je kunt onze spoedlijn bellen en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. We doen ons best om ook in het weekend binnen 3 uur aanwezig te zijn.

Doen jullie aan dak reparaties (schuin dak)?

Ja, wij kunnen je helpen met de complete dakrenovatie. Als deskundig bedrijf helpen we je met het vernieuwen of repareren van waterdichte dakbedekking inclusief goten en hemelwaterafvoer, dakrenovatie, dakisolatie en dak inspectie. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Wil je graag installatieadvies op maat? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom!

Maak een afspraak