Riolering

Sanitaire installaties worden steeds complexer, de riolering is een essentieel onderdeel voor het goed functioneren hiervan. Of het nu gaat om nieuwbouw, het veranderen van een badkamer of renovatie, we ondersteunen je graag met de riolering. De aandacht voor extra voorzieningen, de veiligheidsaspecten en de eisen van de overheid; De specialisten van Ter Harmsel houden overal rekening mee.

Jouw riolering installateur

De technieken van het aanbrengen van riolering voorzieningen blijven gelijk, maar de verfijning ervan en de aandacht voor extra voorzieningen en veiligheidsaspecten kun je aan de specialisten van Ter Harmsel overlaten.

Onze installateurs hebben zoveel ervaring en houden zich bezig met het installeren van de nieuwste systemen. Maar ook met het renoveren van bestaande installaties en alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van service & onderhoud aan de sanitaire installaties. We helpen je graag!

De renovatie van jouw badkamer

Ben je van plan om je badkamer te veranderen? En wordt daarbij de indeling ook anders, of komt de badkamer zelfs in een andere ruimte? De riolering moet daarop aangepast worden. Dit is een belangrijk onderdeel, want je wil geen problemen met de afvoer van het water of het toilet. Daarom denken we graag met je mee wat de meest geschikte oplossing is voor uw riolering.

Snel hulp bij verstopping of lekkage

Is de riolering verstopt of is er een lekkage bij jouw riolering? We helpen u graag vakkundig en snel. Je kunt onze spoedlijn bellen en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. We doen ons best om ook in het weekend binnen 3 uur aanwezig te zijn.

Advies bij nieuw- en aanbouw

Ga je nieuwbouwen of een stuk aanbouwen en wil je graag deskundig advies over het installatiewerk maar ook over de riolering? We helpen je graag. Als een totaalinstallateur weten we precies waar we op moeten letten en zorgen we ervoor dat alles op elkaar afgestemd is.