Elektra

Elektriciteit, licht, beeld, geluid, internet, telefonie, beveiliging, domotica, u wilt er storingsvrij over kunnen beschikken, Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ter Harmsel draagt zorg voor een functionele, veilige en sfeervolle omgeving. Dit doen wij door de mogelijkheden van de hedendaagse techniek en technologie op het gebied van elektra zo goed en zo efficiënt mogelijk voor u in te zetten. Van ontwerp en aanleg van licht- en krachtinstallaties tot het onderhoud en de uitbreiding van telecommunicatie, datanetwerken en CAI.

Neem direct contact op

 

Uw elektricien

Wij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek garanderen u hoogwaardige kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht. Wij geven een compleet advies voor de elektrische installatie van uw woning of bedrijfspand. Kwaliteit, veiligheid en service zijn belangrijke kenmerken van onze dienstverlening.

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kan het volgende voor u betekenen: CV-Ketels, CV onderhoud, sanitair, zonne energie, sanitair, gas, water, elektra, water ontharders, meterkast, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking, Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek, Rijssen

Neem direct contact op
Met een ervaren installateur
Contact opnemen