Elektra

Elektriciteit is zo vanzelfsprekend, de juiste installatie en oplossingen kunnen zoveel toevoegen aan het dagelijkse gebruik én gemak. Van voldoende stopcontacten tot een volledige domotica installatie alles is mogelijk. Als het om elektriciteit gaat, wil je snel hulp bij een storing, alles weten over de nieuwste oplossingen en advies als dat nodig is. Daar helpen wij je graag mee!

Neem direct contact op

 

 

Altijd persoonlijk advies

Wij zijn Ter Harmsel, we garanderen je hoge kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht. We geven compleet advies voor de elektrische installatie van jouw woning of bedrijfspand.

Daarbij vinden we kwaliteit, veiligheid en service erg belangrijk. Wil je persoonlijk advies over jouw installatiewerk? We helpen je graag!

Maak een afspraak

 

Snel hulp bij storingen

24 uur, 7 dagen per week zijn we bereikbaar bij een storing.

Bij een storing weet je vaak niet wat je moet doen. Dit weten we, daarom schakelen we snel, zijn we begripvol en zoeken we altijd (snel) naar de juiste oplossing. Wat voor jou onbekend terrein is, is voor ons dagelijks werk.

Neem contact op

 

Van huis uit vernieuwend

Wij garanderen je hoogwaardige kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht. We houden de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten. Zodat we onze dienstverlening altijd kunnen verbeteren. 

Van huis uit vernieuwend, het staat zelf op onze bedrijfsbussen. We zijn van alle nieuwe technieken op de hoogte en onze monteurs gaan regelmatig op cursus. Voor iedere situatie weten we de juiste en nieuwste oplossing.

Meer over Ter Harmsel