Dakbedekking

Als installatiebedrijf willen we onze klanten van alles omtrent installatiewerk voorzien, zo ook de dakbedekking. Een goed dak boven je hoofd is erg belangrijk. In Nederland valt er nou eenmaal veel regen, dan wil je ook dat jouw dak goed waterdicht is. Daarom hebben we ons ook gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van: dakbedekking, dakisolatie, hemelwaterafvoeren en goten. 

Vraag een offerte aan

 

Complete dakrenovatie

Het dak moet gerenoveerd worden en je weet niet waar je moet beginnen. Laat ons je helpen! Wij helpen je met de complete dakrenovatie. Als deskundig bedrijf helpen we je met het vernieuwen of repareren van waterdichte dakbedekking inclusief goten en hemelwaterafvoer, dakrenovatie, dakisolatie en dak inspectie. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Afspraak maken

 

Dakgoten die bij jouw huis passen.

Er zijn veel verschillende dakgoten. Dit zogenoemde “sierwerk” zijn er meerdere alternatieven beschikbaar: Bitumen-, EPDM-, Zinken-, Koperen-, Loden- en PVC goten. Kies het materiaal dat bij je past en bij het doel (nokken of dakkappelen). Wij adviseren en helpen je met het kiezen van de meest geschikte goten.

 

Je krijgt altijd garantie

Voor alle projecten die wij uitvoeren krijgt je garantie. Wij noemen dit: alles in één dak garantie. Mocht er toch een schadegeval zijn? Bij spoedgevallen zorgen wij ervoor dat het, zover mogelijk, binnen 24 uur wordt verholpen.

 

Zink- en koperwerken

Zink en koper zijn uitermate goede producten en duurzame materialen, die jaren meegaan zonder onderhoud. Je kunt zink gebruiken als dakbedekking of dakgoot. Koper kun je gebruiken als dakbedekking of als regenwater afvoer. Koper krijgt na verloop van tijd een oxide laagje, deze laag beschermt de koper tegen zichzelf en heeft dus een groot voordeel.

Naast de functie van de dakgoot en regenwater afvoer is ook de uitstraling erg belangrijk. Vooral als het gaat om bijvoorbeeld oude boerderijen of historische gebouwen. Voor deze gebouwen wordt vaak gekozen voor koper, een duur maar zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek heeft de specialisten voor het op de juiste manier aanbrengen van een Zink- en Koperwerken.

Afspraak maken