Verwarming

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om je woning te verwarmen. Van een traditionele CV – ketel tot een moderne warmtepomp. Iedere mogelijkheid heeft zijn eigen voordelen en voor iedere woning is een andere verwarming geschikt. Maar bovenal wilt je jouw huis altijd goed verwarmd hebben. De verschillende mogelijkheden die wij hier noemen zijn de: CV-ketel, Warmtepomp en de Boiler

Offerte aanvragen

CV Ketel

Een comfortabele temperatuur dat is waar het bij CV om draait, of je nu kiest voor radiatoren, vloerverwarming of een alternatief systeem. Om meerdere kamers te verwarmen, is een centrale verwarming een efficiënt systeem. Een nieuwe HR ketel haalt bovendien een hoger rendement. Je kunt eenvoudig de temperatuur van de CV instellen met een thermostaat. Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Wij hebben een groot assortiment met verschillende CV-ketels, dus altijd een ketel die bij uw situatie past.

Meer over de CV Ketel

 

Warmtepomp

Warmtepompen is een nieuwe, zuinige manier om uw woning te verwarmen en dat eventueel gecombineerd met airconditioning. Warmtepompen halen hun warmte uit de omgeving (bijvoorbeeld: buitenlucht). De gewonnen warmte wordt afgestaan aan ofwel lucht ofwel water in de woning.

Meer over de Warmtepomp

 

Boiler, Combiketel of zonneboiler

Een elektrische boiler verzorgt altijd een voorraad aan warm water, hierdoor heb je jouw warme water direct. Het warme water wordt in de boiler opgeslagen en warm gehouden. Er zijn verschillende soorten voor keukens, badkamers of een geheel huishouden. 

Een combiketel zorgt naast het verwarmen van uw huis ook voor warm tapwater. Het is dus een cv-ketel en boiler ineen. 

Een zonneboiler zorgt voor warm water met energie van de zon. Daardoor bespaar je ongeveer de helft op je energieverbruik onder de douche en in de keuken.

Meer over de Zonneboiler

 

Een comfortabele temperatuur dat is waar het bij CV om draait, of u nu kiest voor radiatoren, vloerverwarming of een alternatief systeem. Maar daarnaast spelen milieu en energiekosten een steeds belangrijker rol. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek ontwerpt en verzorgt de installatie volgens uw eisen en wensen. En garandeert bedrijfszekerheid via uitgekiende goedkope onderhoudscontracten.

Offerte aanvragen