Centrale verwarming

Een comfortabele temperatuur dat is waar het bij CV om draait, of u nu kiest voor radiatoren, vloerverwarming of een alternatief systeem. Maar daarnaast spelen milieu en energiekosten een steeds belangrijker rol. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek ontwerpt en verzorgt de installatie volgens uw eisen en wensen. 

Offerte aanvragen

Met een centraal verwarmingssysteem kunt u:

  • Profiteren van een hoger rendement
  • Eenvoudig de temperatuur bepalen
  • Verwarming en warm water combineren

Wilt u meerdere kamers kunnen verwarmen, dan is centrale verwarming een efficiënt systeem. een nieuwe hr ketel haalt bovendien een hoger rendement. U kunt hier van profiteren omdat u minder gas hoeft te stoken om uw huis te verwarmen. U bespaart al snel 250 per jaar. Als u centrale verwarming heeft, dan kunt u eenvoudig de temperatuur instellen met een thermostaat. Tegenwoordig zijn er ook klok- en weer afhankelijke thermostaten. Afhankelijk van de tijd of het weer wordt dan de temperatuur van het water in de cv-ketel geregeld.

Combiketel

Met een combiketel haalt u nog meer voordeel uit uw centrale verwarming. Een combiketel zorgt naast het verwarmen van uw huis ook voor warm tapwater. Het is dus een cv-ketel en boiler ineen. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek ontwerpt en verzorgt de installatie volgens uw eisen en wensen. En garandeert bedrijfszekerheid via uitgekiende goedkope onderhoudscontracten.

Een comfortabele temperatuur dat is waar het bij CV om draait, of u nu kiest voor radiatoren, vloerverwarming of een alternatief systeem. Maar daarnaast spelen milieu en energiekosten een steeds belangrijker rol. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek ontwerpt en verzorgt de installatie volgens uw eisen en wensen. En garandeert bedrijfszekerheid via uitgekiende goedkope onderhoudscontracten.

Neem direct contact op
Met een ervaren installateur
Contact opnemen