Airconditioning

Koele nachten en een heerlijk klimaat, dankzij een airco. Airconditioning zorgt voor een optimaal leef en/of werkcomfort. Naast verkoelen, biedt een airconditioning ook vaak verwarming. Het kan dus een erg goede oplossing zijn voor bijvoorbeeld slaapkamers

Offerte aanvragen

 

Voor iedere ruimte een oplossing

Twijfel je of een airconditioning geschikt is voor jouw ruimte? Ter Harmsel adviseert en helpt je graag de met de aanschaf en installatie van de juiste airconditioning het meest geschikt voor jouw ruimte. We bieden een passende oplossing voor iedere denkbare ruimte.

Maak een afspraak

 

Vervangen van de CV

Ben je van plan om jouw CV-Ketel te vervangen voor een warmtepomp? Een airconditioning met een waterpomp biedt zo nodig ook verwarming. Een airconditioning met Inverter warmtepomp  zijn zelfs zuiniger in gebruik dan een CV ketel.

Wil je graag beschikken over een airco maar liever niet het gehele investeringsbedrag in één keer betalen? Bekijk dan ons warmteplan! Je betaalt slechts een bepaald bedrag per maand, eventueel in combinatie met een nieuwe CV-ketel, boiler of warmtepomp!

Bekijk het warmteplan

 

Altijd persoonlijk advies 

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek adviseert en helpt u graag de met de aanschaf en installatie van de juiste airconditioning het meest geschikt voor uw ruimte. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek biedt een passende oplossing voor elke denkbare ruimte.

Maak een afspraak