Airconditioning

Wonen en werken in een aangenaam klimaat is nu voor iedereen binnen bereik door een airconditioning! Airconditioning zorgt voor optimale luchtregulering bij u thuis of werkomgeving Luchtbehandeling is de primaire taak van deze klimaatsystemen. Andere namen die worden gebruikt zijn o.a. luchtregelaars, klimaatregeling of comfortkoeling. Airconditioning zorgt voor een optimaal leef en/of werkcomfort.

Maak een afspraak

 

Ideaal klimaat

Airconditioning wordt bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek steeds meer klimaatbeheersing waardoor mensen en apparaten als bijvoorbeeld computers beter presteren. Maar een airconditioning met een waterpomp biedt zo nodig ook verwarming. Een airconditioning met warmtepomp en inverter zijn zelfs zuiniger in gebruik dan een CV ketel.

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek adviseert en helpt u graag de met de aanschaf en installatie van de juiste airconditioning het meest geschikt voor uw ruimte. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek biedt een passende oplossing voor elke denkbare ruimte.

Neem direct contact op
Met een ervaren installateur
Contact opnemen