Remeha CV-Ketel Calenta serie

De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd.

Toprendement en prestaties

Het kloppend hart van de Calenta is een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger. Deze is door zijn kleine afmetingen in staat zeer snel warmte te leveren. Bij de combiketel betekent dit ook een royale hoeveelheid tapwater van een stabiele temperatuur. De Calenta behaalt, in combinatie met de iSense kamerthermostaat, het hoogste jaartaprendement van alle ketels in zijn segment: 91,4%. Niet voor niets als beste uit de test van de Consumentenbond(november 2011)!

Energieklasse A pomp

Remeha heeft besloten de Calenta serie nog een slag energiezuiniger te maken. Vanaf 1 oktober 2011 zijn alle Remeha Calenta's voorzien van een nieuwe, zeer energiezuinige pomp. Stromingsgeluid in de radiatoren behoort hierdoor definitief tot het verleden: de volumestroom van het cvwater wordt aangepast aan de warmtevraag, met lagere stromingssnelheden en dus geruisloze verwarming als resultaat.

Remeha Calenta en Remeha iSense: de winnende combinatie!

De Calenta is universeel toepasbaar, maar vormt een extra comfortabele combinatie met de RemehaiSense. DeiSense is een revolutionaire kamerthermostaat die uitblinkt door een intuïtieve bediening, maar ook door de unieke manier waarop hij communiceert met de cv-ketel. Als de Calenta bijvoorbeeld constateert dat er water bijgevuld moet worden, kunt u dat zelfs in de woonkamer aflezen. Net als de Calenta heeft ook deiSense een groot display: zodra u deiSense bedient, treedt het blauwe backlight in werking voor een duidelijke schermweergave. DeiSense werkt met scrollmenu’s en duidelijke hulpteksten, zodat de bediening vrijwel vanzelf wijst. De RemehaiSense kan ook als weersafhankelijke regelaar worden gebruikt en dan zelfs geheel geïntegreerd in de Calenta: ketel en regelaar vormen dan één fraai geheel.

Weinig onderhoud

Ook voor uw installateur is de Remeha Calenta een ideale HR-ketel. Het toestel is flexibel in zijn toepassingen, eenvoudig te installeren en zeer servicevriendelijk. U heeft zelf nauwelijks omkijken naar het toestel.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen