Zink- en koperwerken

Zink en koper zijn uitermate goede producten en duurzame materialen, die jaren meegaan zonder onderhoud. Je kunt zink gebruiken als dakbedekking of dakgoot. Koper kun je gebruiken als dakbedekking of als regenwater afvoer. Koper krijgt na verloop van tijd een oxide laagje, deze laag beschermt de koper tegen zichzelf en heeft dus een groot voordeel.

Er zijn verschillende soorten koper:

  • Groen geprepatineerd koper
  • Rood koper
  • Geperoxideerd koper

Zink kan gebruikt worden als dakbedekking of dakgoten zorgt ervoor dat de details van een gebouw er echt uitspringen. Zink- en Koperwerken op de juiste manier aangebracht kan veel ellende en schade voorkomen.

Naast de functie van de dakgoot en regenwater afvoer is ook de uitstraling erg belangrijk. Vooral als het gaat om bijvoorbeeld oude boerderijen of historische gebouwen. Voor deze gebouwen wordt vaak gekozen voor koper, een duur maar zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek heeft de specialisten voor het op de juiste manier aanbrengen van een Zink- en Koperwerken.

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kan het volgende voor u betekenen: CV-Ketels, CV onderhoud, sanitair, zonneenergie, sanitair, gas, water, elektra, waterontharder, meterkast, toiletrenovatie, badkamer renovatie, dakbedekking.