Kachels Rijssen

Wilt u meer sfeer en warmte in de woonkamer? Een pelletkachel biedt de sfeer van een haard en de comfortabele warmte van een cv-installatie. Bezoek onze showroom in Rijssen om ons aanbod in pelletkachels te bekijken. Wij staan klaar voor passend advies. Wist u al van de nieuwe subsidieregeling voor pelletkachels? Wij vertellen u er graag meer over.

Bezoek onze showroom >


De voordelen van een pelletkachel

Een pelletkachel is zeer voordelig in aanschaf en gebruik en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast heeft een pelletkachel een beduidend hoger rendement dan een traditionele houtkachel of een open haard. Door de automatische ontsteking, uitdoving en de ingebouwde (klok) thermostaat is het gebruikscomfort van een pelletkachel hoog ten opzichte van een conventionele houtkachel.

Pelletkachel K-Stove
Pelletkachel K-Stove
Pelletkachel K-Stove

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kachels Rijssen

Bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kunt u terecht voor uw kachel installatie. We kijken naar uw wensen en de mogelijkheden binnen uw woning. Een schoorsteenkanaal is voor een pelletkachel niet noodzakelijk, maar kan hier eventueel wel voor worden gebruikt. In veel gevallen is een horizontale opening in de buitenmuur voldoende. Een directe afvoer naar buiten volstaat omdat de verbrandingslucht naar buiten wordt afgevoerd door middel van een ingebouwde rookgasventilator. De kachel installaties van Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek worden met de grootste zorg geïnstalleerd.

Pelletkachel

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen